AnnonceLuk annonce
Påskehygge på Kalundborg Biblioteker

27-03-2019

kontakt@tv-kalundborg.dk

Hele april måned er der Nordisk Kulturfestival i Kalundborg kommune med masser af arrangementer. Et af arrangementerne er nordisk krea-værksted på biblioteket i Kalundborg lørdag den 6. april. For hvad laver man egentlig til påske i fx Sverige og Finland? 

Lørdag den 6. april er der påskehygge på Kalundborg Biblioteker, hvor man kan komme og lave en svensk påskeheks eller et finsk påskeris. Man kan selvfølgelig også klippe et gækkebrev, som er en helt speciel dansk påsketradition. 

Gækkebrevskonkurrence for alle

Er man skrap til at klippe gækkebreve, eller vil man bare gerne lave et, så er der rig mulighed for at øve sig. Kalundborg Biblioteker afholder nemlig en stor gækkebrevs-konkurrence på bibliotekerne i kommunen. Der vil være præmier til de mindste børn, de større børn og til de voksne. Konkurrencen løber fra start april til den 26. april, og vinderne kåres tirsdag d. 30. april. 

Gækkebrevene bliver hængt op i takt med, at de kommer ind, så man til sidst forhåbentlig har biblioteker fyldt med alverdens gækkerier. Har man brug for inspiration, hjælper biblioteket rigtig gerne med at finde gode rim og skabeloner. Der bliver også lavet gækkebreve til krea-arrangementet lørdag den 6. april.

Arrangementet foregår lørdag den 6.april fra kl. 10 -12. Det er børn fra 4 år, der kan deltage - og er man under 10 år foregår det ifølge med voksen. Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding via Kalundborg Bibliotekers hjemmeside. Se mere på www.kalundborgbib.dk  Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0