AnnonceLuk annonce
Påskefrokost i landlige omgivelser

11-04-2019

Der er masser af hygge og landlige omgivelser på Smakkerup Kro. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Smakkerup Kro ved Kalundborg er klar med masser af dejlig mad i forbindelse med påsken. Rigtig kro stemning i hyggelige landlige omgivelser med bølgende kornmarker lige uden for vinduet.

Det emmer af ægte kro stemning når man træder ind på Smakkerup Kro på Ærtebjergvej lige uden for Kalundborg. Kroen er holdt i den ægte kro stil og med udsigt til de nu forårsgrønne kornmarker, er man ikke i tvivl om at det er landlige omgivelser.

Traditionen tro er indehaverne af Smakkerup Kro, Charlotte & Randi Møller Madsen, klar med masser af god mad i påsken.

Skærtorsdag er der stegt flæsk på menuen, det er der nemlig hver eneste torsdag, mens der langfredag og påskedag bydes på et stort påske tag selv bod med alt fra sild til fiskefilet, laks, tarteletter, svinekam, skinke, lammekølle, ost, og en lang række af andre lækkerier, mellem kl. 13 og 16.

”Vi har allerede rigtigt mange bestillinger i påsken, og mange efterspørger en plads ved et af de store vinduer, de elsker at kikke ud på markerne hvor der ind i mellem kommer nogle rådyr forbi,” fortæller Charlotte Møller Madsen

Det er ikke kun til frokost at der serveres mad på Smakkerup Kro, fredag, lørdag og søndag aften bydes der på en spændende stegebuffet hvor der bl.a. er rejecocktail, højreb, glaseret skinke, lammekølle, mørbradgryde, og selvfølgelig masser af tilbehør og en chokolademousse til dessert.

Der er også mulighed for at få påske buffeten ud af huset ved minimum 10 kuverter.

Smakkerup Kro har åbent for gæster torsdag til søndag hvor der bydes på et varieret a la carte kort, der er en ny weekendmenu hver uge, ligesom der hver søndag kan bestilles ’søndagens ret’ som er super populært til billige penge.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0