AnnonceLuk annonce
Påske-platter på havnen

06-04-2020

Påske-platter fra Asgers Fisk. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Asgers fisk er klar med to forskellige påske-platter med lækker fisk, og holder åbent det meste af påsken.

Asger Øgelund, indehaver af Asgers Fisk på havnen i Kalundborg har hver dag stor efterspørgsel efter platter med lækker fisk, derfor er det helt naturligt at der også kan bestilles fisk til påskebordet.

”Vi har almindeligt åbent i fiskeforretningen hvor der kan bestilles fiskeplatter, to forskellige slags, den almindelige og den med lidt mere luksus, og så er der selvfølgelig mulighed for at købe frisk fisk, som på alle andre dage,” siger Asger Øgelund.

Den almindelige påske-platte indeholder bl.a. Krabbe salat, Fiskefrikadeller, Fiskefilet m. remoulade, Stegt sild m. karrysalat og Varmrøget laks m. rygeoste creme, og luksusudgaven består bl.a. af Røget ål filet m. æggestand og purløg, Krebsehale salat, Koldrøget hellefisk, Gravad laks m. dilddressing, Sennepssild m. rødløg og kapers.

Asgers Fisk vil meget gerne have at kunderne bestiller dagen før, for at de kan følge med.

Udeservering udskydes

Asgers Fisk og Asgers Bar skulle åbne udeserveringen 1. maj, men på grund af corona-krisen bliver åbningen tidligst d. 15. maj, oplyser Asger Øgelund.

Åbningstiderne hos Asgers Fisk: tirsdag, onsdag og torsdag (skærtorsdag) 10-17, langfredag 10-17.30 og lørdag 10-14.30. Søndag og mandag er der lukket.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0