AnnonceLuk annonce




Det traditionelle påskebord er et hit

09-04-2019

Ejer af Restaurant Gisseløre, Julie Kjærulff og restaurantchef, Simon Wittrock. Foto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Inden længe står påsken for døren, og det er (også) en af de højtider, vi holder af at fejre i Danmark med god mad. Det kan man blandt andet få på Restaurant Gisseløre i Kalundborg, hvor de har traditionel påskebord, hvilket er populært.

Hvert år drager mange mennesker af sted til påskefrokoster, ganske som de gør til julefrokoster, når julen nærmer sig. Nogle mødes med familien andre med gode venner for at nyde god mad i festligt lag, og netop muligheden for den gode mad kan på Restaurant Gisseløre i Kalundborg, hvor de har påskebuffet fra skærtorsdag den 18. april til anden påskedag mandag den 22. april fra kl. 12 – 15.

”Kommer man fx to mennesker eller flere, der gerne vil spise á la carte til frokost, kan man selvfølgelig også sagtens få det, under forudsætning af, at der er plads selvfølgelig. Derudover har vi åbent om aftenen, som vanligt. Så der kan man naturligvis også komme og spise, men det er en god idé at reservere bord i påsken, der er allerede mange, der har reserveret bord,”siger restaurantchef, Simon Wittrock.

Det traditionelle vinder

Restaurant Gisseløre havde også påskebord sidste år, men der havde de en mere alternativ udgave, hvorimod i år er det den traditionelle. 

”Det gik fint med den mere alternative udgave, men lad os bare sige, at den traditionelle i år er der blevet taget bedre imod,”siger Simon Wittrock.

Man kan læse mere om Restaurant Gisseløre på deres hjemmeside www.restaurant-gisseloere.dk



Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0