AnnonceLuk annonce
Påsat brand i kælder på Klosterparkvej

25-11-2016

To røgdykkere blev sendt ned i kælderen for at slukke branden. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

En brand i en kælder på Klosterparkvej natten til fredag er påsat. Mandag aften var der brand i den samme kælder.

Politi og brandvæsen blev i nat, kl. 02.18, endnu engang kaldt til en brand i Sct. Olaiparken på Klosterparkvej. Meldingen lød på meget røgfyldt kælder i nr. 73, samme adresse hvor Vestsjællands Brandvæsen var til brand sent mandag aften.

To røgdykkere blev sendt ned i kælderen for at slukke branden, og da den tætte røg var nogenlunde forsvundet kunne man konstatere at der var tændt bål i to forskellige kælderrum, derfor er såvel politi som brandvæsenets indsatsleder helt sikker på at branden er påsat.

Branden nåede ikke at brede sig så det blev ikke nødvendigt at evakuere boligblokkens beboere, men var branden ikke blevet opdaget i tide kunne det have haft fatale følger hvis først røgen var trukket ind i lejlighederne.

Branden i kælderen er opstået blot få meter fra hvor der sent mandag aften var ild i en sofa, en brand som formentligt også er påsat.

Kælderen under boligblokken er hele døgnet aflåst og det er kun beboerne i området som har nøgle til at komme ind, så hvad motiv der ligger bag nattens brand skal politiet nu undersøge.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0