AnnonceLuk annonce
Påkørte bil – tabte campingvogn og stak af

30-01-2019

Et gammelt vrag af en campingvogn er efterladt i forbindelse med færdselsuheldet på Tømmerupvej natten til onsdag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

En personbil har natten til onsdag påkørt en parkeret bil på Tømmerupvej. I forbindelse med uheldet faldt en campingvogn af og bilisten stak af fra uheldet.

Jørgen Jensen på Tømmerupvej 30 fik en lidt kedelig overraskelse da han i morges skulle på arbejde. En bilist havde nemlig påkørt hans bil i løbet af natten, og var stukket af fra uheldet.

Bilisten som påkørte Jørgen Jensens bil havde en gammel campingvogn efter sin bil, den faldt af i forbindelse med uheldet, så udover at Jørgen Jensen har fået bulet sin bil, har han også fået et vrag af en campingvogn, som nu står foran huset.

Uheldet er anmeldt til politiet, men de har svært ved at gøre noget, da der ikke en nogen oplysninger på den efterladte campingvogn, hverken i form af en nummerplade, eller et brugbart stelnummer.

Den gamle campingvogn er af mærket Senator, og Jørgen Jensen håber nu at nogen har set campingvognen stå et sted og ved hvem der ejer den.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0