AnnonceLuk annonce
På kanten af livet

06-01-2017

Foredrag med Per Larsen torsdag den 19. januar i Svebølle.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Torsdag den 19. januar kan man opleve den tidligere chefpolitiinspektør, Per Larsen, fortælle om sit liv inden for politiet, sit arbejde i Kræftens bekæmpelse og i Børnerådet.

Det er Brugergruppen bag Svebølle Kvik Bibliotek, der inviterer til et spændende foredrag, arrangeret i samarbejde med Kalundborg Biblioteker, hvor Per Larsen, tidligere chefpolitiinspektør, og nu rådgiver i kriminalitets-forebyggelse og bandekonflikt gæster Svebølle Kvik Bibliotek,
Per Larsen er kendt for sine underholdende foredrag, hvor han medlevende og med en altid positiv tilgang fortæller om sit liv og levned. Det er bestemt ikke et kedeligt, men der imod et interessant, spændende og et humoristisk foredrag.

Per Larsen har bl.a. stået i spidsen for efterforskningen 1988-91 af Blekingegade-sagen, og af kriminaliteten i forbindelse med rockerkrigen 1996-97. Næsten 40 år blev det til i politiet, og vi kender bl.a. Per Larsen fra alle kampene mod f.eks. de autonome og diverse bandemedlemmer. Per Larsen vil også løfte sløret for nogle af politiets store opgaver, herunder gennembruddet i Blekingegade-bande sagen, ligesom han ofte har optrådt som talsmand for politiet i medierne.

I 2008 måtte chefpolitiinspektøren ud i en anderledes og ikke mindre hård kamp – nemlig kampen mod kræft. Per Larsen fik konstateret kræft i den ene nyre, og senere også i binyren. Han er begge gange blevet opereret, inden sygdommen har nået at sprede sig. Per Larsen kan således også fortælle om, hvordan han har tacklet sin kamp mod kræften og sit optimistiske syn på livet.

I 2010 blev Per Larsen valgt til hovedbestyrelsen i Kræftens Bekæmpelse, og i 2011 blev han vicepræsident, efter fodboldspilleren Ebbe Sand. I 2012 blev Per Larsen også formand for Børnerådet.

Vil man opleve et foredrag med alvor, mange anekdoter og masse latter, så købes billetter via www.kalundborgbib.dk eller på Kalundborg biblioteket.

Foredraget er torsdag den 19. januar kl. 19 på Svebølle Kvik Bibliotek.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0