AnnonceLuk annonce
På eventyr med Racersneglen Robert 

10-02-2020

Lone Wernblad og Benjamin Aggerbæk underholder på Musisk Skole i Kalundborg med gode historier, sang og musik.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Lørdag den 22. februar er der børneteater på Musisk skole i Kalundborg, hvor Lone Wernblad og Benjamin Aggerbæk underholder børnene på bedste vis med gode historier, sang og musik.

Drømmehaven har alt det, man kunne drømme om. Men Racersneglen Robert har været rundt i haven mindst én million gange, og han er dødtræt af at være en snegl. En dag ser han en raket på himlen og tænker, at sådan en vil han bygge – lige nu og med det samme. Søpapegøjen Paula advarer ham mod farer og besvær. Men Lone er på spil, og med børnenes hjælp, får hun Robert ud af sit hus. Musikken spiller, børnene synger og Robert flyver ud i det blå. Han kommer til Vrøvleslottet, møder pølseprinserne, bliver allerbedste ven med månesværmeren Mona, og en masse andet.Eventyret om Racersneglen Robert er en skøn og magisk rejse for de mindre børn. Den tager dem med ind i et univers, der er fyldt med finurlige, forunderlige væsner. Det handler om at rejse ud og vende hjem, om at verden godt nok er stor, ukendt og fyldt med fremmede ting og væsner, man godt kan blive venner med. Børnene er aktive og engageret i stykket hele vejen gennem forestillingen, der er fyldt med nærvær, bevægelse, sange og musik. 

”Alle vores sange til forestillingen er udsprunget af vores arbejde med børn på landets krisecenter i Den Musikalske Lykkepille regi. Vi har lige haft en uge med prøver i Nyvangs Kirken, hvor vi har haft en del børnehavebørn med til prøverne, og i uge 8 flytter vi til Musisk skole, hvor der kommer lys og scenografi, kostumer mm. på, og tirsdag har vi igen et par børnehaver til prøve forestilling,” fortæller Lone Wernblad.

I den eventyrlige teaterforestilling om Racersneglen Robert medvirker det kreative og musikalske makkerpar, Lone Wernblad og Benjamin Aggerbæk.  
Forestillingen har fået støtte fra Statens kunst fond, Liv i Kalundborg, Kultur og fritid i Kalundborg samt Vanløse Lokaludvalg.

Se evt. mere på  www.lonewernblad.dk eller på www.denmusikalskelykkepille.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0