AnnonceLuk annonce
Overskudsmad uddeles fra Hvidebækhallen

22-12-2019

Lokale borger i Ubby-Jerslev området har bl.a. sørget for gaver til børnene. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Mandag d. 23. december fra kl. 21 vil der fra Hvidebækhallen blive udleveret overskudsmad til borgere i Ubby-Jerslev området, som sidder hårdt i det, og hvor julen kan være en uoverskuelig udgift. 

Det er ikke kun i de store byer, at der bliver delt overskudsmad ud d. 23. december, også i de mindre samfund støtter lokale op om den gode sag, det gælder fx i Ubby-Jerslev området, hvor der fra kl. 21 mandag aften d. 23. december, vil blive delt overskudsmad ud fra Hvidebækhallen.

Der er overskudsmad fra Kvickly Kalundborg og Netto i både Kalundborg og Høng, men en lang række lokale firmaer og forretninger støtter også op om den gode sag, der er mad fra både SuperBrugsen i Ubby og Fakta i Ubby, samt donationer fra Jerslev Stilladsservice, Realmæglerne i Ubby og Ubby Pizzeria, donationer som der bl.a. er købt kødvarer for.

”Der er en meget stor interesse for at hjælpe familier som har det svært i julen, mange lokale firmaer har støttet op, og mange borgere vil også gerne hjælpe, fx er der lige kommet en masser gaver til børn, som lokale har samlet ind,” fortæller Elsebeth Ring Andersen, fra Ubby, som er med til at koordinere uddelingen af overskudsmad fra Hvidebækhallen mandag aften.

”Vi prøvede det også sidste år, og bare det at se hvor taknemmelige folk bliver, er det hele værd, flere stod med tårer i øjnene,” fortæller Elsebeth Ring Andersen, der også er aktiv i Hvidebæk Lokalråd.

For dem som ikke selv har bil, eller på anden måde kan transportere varerne hjem, er der frivillige som har stillet sig til rådighed med deres biler og vil hjælpe med transporten.

Gruppen bag udleveringen af overskudsmad opfordrer til at følge med i facebookgruppen ’Nabohjælp området 4490´, hvor der vil komme mere information.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0