AnnonceLuk annonce
Stor eftersøgning efter hund

01-02-2021

Af Jens Nielsen

Izy er en cocker spaniel på 13 år, som er både blind og døv, og dårligt gående. Hunden er ikke set siden torsdag aften. over 50 personer har ledt efter hunden hen over weekenden.

En meget trist, tragisk og sørgelig historie. Fredag formiddag blev en ældre kvinde fundet i en vandpyt på Sæbyhøjvej i Sæby, hvor hun var faldet. Hvor længe hun har ligget er der ingen som ved, men kvinden er senere afgået ved døden.

Den ældre kvinde har muligvis været ude for at se efter sin hun, den 13 år gamle cocker spaniel Izy, som sidst er set på det tidligere sygehusområde i Sæby torsdag aften omkring kl. 21. Siden er der ingen som har set skyggen af hunden, og en stor eftersøgning er derfor sat i gang i lokalområdet.

”Jeg vil tro vi har været mindst 50 personer hen over weekenden som har været ude og lede. Rigtigt mange har meldt sig, vi har haft kontakter til jagtklubber i området som også har deltaget, og vi har haft en drone i luften, men stadig uden resultat. Vi håber at hunden bliver fundet, også selv om den ikke længere skulle være i live, så familien kan få vished om hvad der er sket, det vil betyde meget for dem,” fortæller Helena Munkholm, som selv har været afsted hele weekenden for at lede.

I forbindelse med eftersøgningen er der oprettet en facebookgruppe, ’Hjælp Izy hjem - 4270 Høng’, som på nuværende tidspunkt har 211 medlemmer.

Helena Munkholm håber at endnu flere vil kikke efter den gamle hund og, at den bliver fundet.

Det lokale firma Multidroner har også deltaget i eftersøgningen, bl.a. med en drone med varmesøgende kamera, men altså uden resultat indtil videre.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0