AnnonceLuk annonce
40-års jubilæum: Mere end 14.600 flyttedage

02-12-2019

Det er 40 år siden at Jens OIe Jensen købte Kalundborg Flytteforretning, det bliver fejret på lørdag. Foto: Jens NIelsen

Af Jens Nielsen

Jens Ole Jensen, indehaver af Kalundborg Flytteforretning og Håndværkerservice fejrer på lørdag d. 7. december, at det er 40 år siden at han overtog Kalundborg Flytteforretning.

Jens Ole Jensen, eller i daglig tale bare flyttemanden, er uddannet mekaniker, og det lå nok ikke i kortene at han skulle være flyttemand, men to år som eskadrille mekaniker ved militæret, hvor der var mange fridage, gjorde det muligt for Jens Ole at hjælpe Kalundborg Flytteforretning, og som bare 21-årig købte han virksomheden, det er nu 40 år siden.

De første år blev der opkøbt flere firmaer, både et vognmandsfirma og et budcentralfirma, og omkring 1992 kom det helt store gennembrud for Jens Ole Jensen, da han ved en tilfældighed skulle levere en kopimaskine på den helt nystartede byggeplads, hvor sænkekasserne til Storebæltsbroen skulle bygges (der hvor NOV i dag har fabrik).

”Jeg var stort set første mand på pladsen, der sad blot to mand i en lille skurvogn, hvor jeg skulle levere en kopimaskine og to skriveborde, og de spurgte så om jeg kunne levere en række ydelser, og jeg sagde bare, det kan vi også, det kan vi også, vi møblerede husene til deres ingeniører, sørgede for at der blev syet gardiner, og da vi var færdige i Kalundborg fortsatte vi på selve Storebæltsbroen, og da vi var flest, var vi 175 mand ansat,” fortæller Jens Ole Jensen.

Arbejdet bestod bl.a. i at køre med betonkanon, og ellers gå til hånde hvor der var behov, og da Storebæltsbroen stod færdig, fortsatte Kalundborg Flytteforretning på Øresundsbroen, og var med der til broen stod færdig.

”Vi var på altid, de kunne finde på at ringe kl. 03 om natten og lige skulle bruge fire mand til at køre betonkanon, for nu gik støbearbejdet i gang, så måtte jeg lige finde fire mand i en fart, det var sjovt, men også hårdt,” fortæller Jens Ole, som de sidste par år har lært at lade telefonen ligge i stuen når han går i seng, ellers har han i alle årene sover med telefonen ved siden af sengen, klar til at skaffe den rigtige mand til opgaven, lige meget hvem der ringede.

"Vores motto har altid været, vi kan alt – ellers finder vi nogen der kan," siger Jens Ole.

Derfor er det heller ingen overdrivelse når han skriver, over 14.600 flyttedage incl. søn- og helligdage, på invitationen til firmaets reception på lørdag.

I dag har Kalundborg Flytteforretning og Håndværkerservice 20 mand ansat, heraf en maler og to tømrer, som udfører opgaver for såvel private som erhverv, og ellers vedligeholder firmaets egne ejendomme.

Jens Ole Jensen fejrer 40-års jubilæet ved en reception i BH’s lokaler, Nygade 3, Kalundborg, nu på lørdag d. 7. december fra kl. 14.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0