AnnonceLuk annonce
Ordrebogen er fuld – mangler både en svend og en lærling

08-07-2020

Jan Jønsson i det nye lager og værksted på Hareskovvej. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Jan Maler har ordrebogen fuld langt frem i tiden, og mangler derfor endnu en malersvend og en lærling. Firmaet er flyttet til nyt værksted og lager.

Da Jan Jønsson, for få år siden igen startede op som malermester i Kalundborg var planen, at han kun skulle være sig selv, men sådan gik det langt fra.

Opgaverne er kommet til i en fart, så i dag er der fem mand i Jan Maler, incl. mester selv, og det kniber stadig med at følge med.

Derfor søger Jan Jønsson lige nu efter endnu en malersvend og vil også gerne ansætte en lærling.

”Ordrebogen er fuld langt frem i tiden, og skal jeg gøre mig nogen forhåbning om at holde bare lidt ferie, bliver vi nødt til at ansætte flere folk, så lige nu mangler vi en svend mere og så vil jeg også gerne have en lærling,” fortæller Jan Jønsson.

Nyt værksted og lager

Samtidig med at malerfirmaet er vokset, er der også blevet behov for mere værksteds- og lagerplads, derfor er Jan Maler for ganske nyligt rykket ind i et 150 kvadratmeter stort lokale i den nye industripark på den gamle MT & T grund på Hareskovvej.

Her er der både blevet plads til at firmaets biler kan køres helt ind og blive læsset, der er plads til at kunne købes stort ind hvor varerne kan køres ind på en palle, og så er der plads til firmaets stiger og stillads, når det ikke lige er i brug.

Samtidig er der også plads til forskellige opgaver som skal udføres på værkstedet.

Hovedparten af Jan Malers opgaver, er for private, men der er også enkelte erhvervsopgaver i ordrebogen.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0