AnnonceLuk annonce
Opvisning: Familietons - rigtige mænd og dans

12-03-2019

Der bliver masser af underholdende gymnastik i Tømmeruphallen på lørdag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Tømmerup Gymnastik og Ungdomsforening (TGU) afholder stor gymnastikopvisning lørdag den 16. marts, hvor 350 gymnaster skal på gulvet.

Tømmerup Gymnastik og Ungdomsforening (TGU) afholder deres traditionelle gymnastikopvisning på lørdag, den 16. marts, i Tømmeruphallen.

Dørene åbnes kl. 12, og kl. 13 går de første gymnaster på gulvet. Og de mange publikummer som plejer at fylde Tømmeruphallen til sidste stol, kan opleve et stort og varieret program til årets opvisning.

Første hold på gulvet er Go Jump, som tæller hele 70 gymnaster, og så bydes der ellers på Zumba, Parkour, Rigtige mænd, Familietons og Dans, og selvfølgelig alt det ind imellem, bl.a. skal de tre hold, Rytmepiger 5-9 år, DeLuxe og Udtaget rytmepiger, også på gulvet. De tre hold er udtaget til gallaopvisningen i Kalundborghallen først i april.

Sidste år bød zumbapigerne de rigtige mænd op til dans i forbindelse med opvisningen, det kom der senere et rigtigt dansehold ud af, og de viser hvad de har lært i løbet af vinteren.

Et af de rigtigt populære hold på gulvet er Familietons, hvor børn, forældre og bedsteforældre samler omkring 100 til hver træning, så der bliver trængsel når de indtager gulvet i Tømmeruphallen lørdag eftermiddag.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0