AnnonceLuk annonce
Optog i Kordilgade

15-05-2018

Der ventes flere hundrede fodboldspillere med i optoget. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Fredag aften den 18. maj begynder den store indmarch af fodboldspillere til weekendens Lions Cup, ledere samt forældre, der alle går gennem midtbyen i Kalundborg, for at fejre den kommende turnering i byen.

Forældreforeningerne i RGI og KGB står igen i år bag Danmarks største pinsestævne i fodbold, og dermed også det sædvanlige optog gennem Kalundborg bymidte fredag aften.

”Vi håber på, at der kommer mellem 300 og 600 og går med i optoget, men det bliver nok færre end sidste år, da vi er færre hold tilmeldt i år, desværre,” siger Jenny Badr, der er formand for Forældreforeningen.

22 hold har droppet Lions i Kalundborg pga. ballade

Omkring 1.800 deltagerer er der tilmeldt Lions Cup i år, hvilket er ca. 500 færre deltagere i forhold til 2017.

”Der er 22 hold, der har meldt fra, og det er desværre nok pga. balladen, der var ved Kalundborg 10. Klassecenter (KTC) samt Skolen på Herredsåsen. Vi har derfor valgt slet ikke at bruge Herredsåsen og 10.kl centeret i år, eller i fremtiden for den sags skyld. De 22 hold tog udenlands i stedet, men vi håber, at vi får dem tilbage næste år, nu vi har rykket overnatningen væk fra problemstederne. Men det er ærgerligt, at det skal være sådan,” siger Jenny Badr.

Alle spillerne, forældrene og de mange frivillige er i Munkesøen fra fredag til mandag, og udover fodbold, er der også, som de andre år, diskotek i Kalundborghallen lørdag aften. Ligesom der bliver vist FA Cup finalen, Manchester United vs Chelsea, i havneparken lørdag kl. 18.15.

Optoget fredag aften begynder kl. 19 på Klostertorvet. Herefter går de alle gennem Kordilgade, vender på Øen og går tilbage mod Vænget og mod havneparken, hvor Musisk skole holder sommerkoncert, og hvor borgmester, Martin Damm byder de mange spillere med flere velkomne til Lions Cup.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0