AnnonceLuk annonce
Opstart af herrehåndbold

03-05-2019

kontakt@tv-kalundborg.dk

Svebølle BI byder velkommen til U17 herrehåndbold i uge 33.

Svebølle BI er ikke umiddelbart kendt som håndboldklub, men det er Bjergsted håndboldklub, der har lagt sig sammen med fodbolden, og nu har fået fælles navn.  For sæsonen 2018/2019 byder Svebølle BI U17 (årgang 2001/2002/2003) herrehåndbold velkommen.  Det bliver med erfarne Jacob Olsen i spidsen for holdet. Holdet er skabt på opfordring fra flere spillere, hvor fundamentet vil være engagement, stabilitet samt personlig og fælles udvikling. Fokusset vil være at bygge et fællesskab op omkring holdet, hvor samspillet mellem det sociale og sportslige skal danne ramme for udviklingen af den enkelte spiller.

U17 herrerne får egne træningstider tirsdag og torsdag i Svebøllehallen med opstart fra uge 33. Opstarten vil blive brugt på at lære hinanden at kende samt spille en masse træningskampe. Jacob Olsen har tidligere trænet pige U16, herrer i kvalifikationsrækken samt er tilknyttet til HRØ's talentudviklingsforløb for U-spillere.

Har man yderligere spørgsmål, kan man finde Jacob Olsens kontaktoplysninger på www.sbi-fodbold.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0