AnnonceLuk annonce
Opruster på salg til erhvervskunder

23-04-2021

Bin2Bils erhvervsteam har tilsammen 75 års erfaring med salg og rådgivning til erhvervskunder. Fra venstre er det Frederik Jensen (7 år), erhvervsrådgiver i Slagelse, Rasmus Nielsen (6 år), erhvervsrådgiver i Holbæk, Mathias Lykke (12 år), forretningschef i Kalundborg, Bjarne Jensen (25 år), salgschef i Holbæk/Slagelse og Bin2Bils nye Mand – Kim Kai Sørensen (25 år), der skal dække hele Vestsjælland. Pressefoto

Bin2Bil vil være erhvervskundernes foretrukne professionelle samarbejdspartner, derfor at har bilfirmaet, der har afdelinger i Kalundborg, Holbæk og Slagelse, valgt at udvide erhvervsteamet med endnu en professionel spiller indenfor erhvervssalg – Kim Kai Sørensen.

Markedet for erhvervsbiler stiger, og der er behov for at opruste for at kunne leve op til kundens forventninger. Derfor har Bin2Bil netop ansat Kim Kai Sørensen som sælger af erhvervsbiler.

Kim får til opgave at servicere nuværende og nye kunder på Vestsjælland – specielt i byerne Kalundborg, Holbæk og Slagelse, hvor Bin2Bil er repræsenteret med tre bilforretninger.

”Det betyder helt konkret, at vi vil være mere opsøgende, og sørge for at erhvervskunderne får den mest fleksible og skræddersyede løsning til netop deres firma,” fortæller Mathias Lykke, forretningschef hos Bin2Bil i Kalundborg, og fortsætter,

”Et af vores specialer er flexleasing af specialbiler. Er drømmebilen derfor en Porsche, Aston Martin m.fl., så finder vi bilen og laver præcis den finansiering, der passer – det kunne f.eks. være ønsket om at have en lækker sommerbil. Alt er muligt, så det er bare at spørge Bin2Bil til råds.”

Bin2Bils erhvervsrådgivning dækker bl.a.: Køb og vejledning indenfor erhvervskøb med specialopbygninger tilpasset din virksomhed, rådgivning og vejledning indenfor leasing og serviceaftaler.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0