AnnonceLuk annonce
Billedserie: Nyt katalog med oplevelser for alle

18-08-2018

Det nye efterårskatalog blev ivrigt studeret. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg Bibliotekerne inviterede lørdag formiddag til release-fest for efterårskataloget 2018. Et katalog med rigtigt mange oplevelser for unge, ældre og dem midt i mellem.

Bibliotekerne i Kalundborg Kommune er stolte over at sende endnu et katalog på gaden. Lørdag formiddag blev sløret løftet for det nye efterårskatalog ved en hyggelig sammenkomst på Kalundborg Bibliotek, hvor formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Ole Glahn (B), klippede den store sløjfe over, som var bundet rundt om bibliotekets budcykel, og dermed, for første gang kunne vise det nye program frem for borgerne.

Kataloget er fyldt med en bred og varieret række af tilbud til alle aldersgrupper, og når der på forsiden af programmet står ’oplevelser for alle’, så er det på ingen måde overdrevet. Faktisk er det nye efterårskatalog meget mere end et katalog, det er nærmest et magasin, for der er en række af artikler i det 52 siders flotte katalog, bl.a. artikel med forfatter Leonora Christina Skov og kunstner Maja Lise Engelhardt.

”Det er jo fantastisk at vi med et halvt års mellemrum mødes her og lukker op for godteposen, det kultur vi har her i Kalundborg i øjeblikket er virkelig en gave, Lundbye Festivalen, Kalundborg Rock’er og hvad der i øvrigt sker i Kalundborg Kommune af kulturelle aktiviteter, det syder og bobler i øjeblikket, og kataloget her er jo et af de faste elementer som hele tiden udvikler sig og vokser,” sagde Ole Glahn bl.a. i sin tale til de borgere der var mødt frem for at sikre sig et af de første eksemplarer af efterårskataloget.

Kalundborg Biblioteker havde gjort dagen ekstra festlig ved at Lone Wernblad og Benjamin Aggerbæk underholdte med sang og musik.

Vi synes jo selv at det hver gang er et flot katalog vi kommer med og pudsigt nok snakker vi om at det her er det bedste, og det gør vi også denne gang, og det er jo drivkraften, at vi gerne vil gøre noget som borgerne gerne vil have,” sagde biblioteksleder Jette Mygind, som også havde en tak til personalet for det store arbejde med at få lavet det nye katalog.

Læsehunden Schnuden

Det nye katalog blev også præsenteret på bibliotekerne i Høng, Gørlev og Ubby. På Ubby Bibliotek tog Hvidebæk Lokalråd imod med forfriskninger og kataloger frisk fra trykken. Her kunne de fremmødte også hilse på den særlige hund Schnuden og dens ejer, læsekonsulent Louise Due. Schnuden er en læsehund, og de to har en række læseforløb for børn på Ubby Bibliotek i efteråret.

Allerede kort tid efter at det nye katalog blev delt ud til de fremmødte var der kø for at bestille billetter til de mange oplevelser som kataloget indeholder.

Det nye efterårsprogram 2018 kan frit hentes på alle bibliotekerne i Kalundborg Kommune, men kan også opleves på bibliotekernes hjemmeside. KLIK HER


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0