AnnonceLuk annonce
Oplev glæden ved yoga i RGI

13-09-2017

Hanne Langebjerg Forman, der er Yoga instruktør i RGI. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Raklev Gymnastik- og Idrætsforening har taget hul på en ny sæson med masser af gymnastik og folkedans, men i år er der også kommet Yoga på programmet.

”I år er der bl.a. Yoga på programmet, hvor vores instruktør Hanne vil  indføre deltagerne i glæden ved yoga og oplev hvad yoga kan gøre for dig og din krop”, fortæller Mogens Olsen, RGI.

RGI har startet den nye sæson op, og i år er der også Yoga på programmet,

På Yogaholdet vil du få mulighed for at øge din styrke, stabilitet, og fleksibilitet, øge din kropsbevidsthed, bedre din balance, få en pause og lidt ro i en travl hverdag, øge bevidstheden omkring og kvaliteten af dit åndedræt, og skabe bedre kontakt mellem krop og sind.

”Vi vil i starten af sæsonen arbejde med at få styr på vores grundstillinger og fundament. På den måde sikrer vi at kroppen bliver brugt hensigtsmæssigt. Med tiden sammensætter vi træningen i flows og flydende overgange mellem øvelserne, og på den måde vil vi udvikle og udfordre kroppen”, fortæller Hanne Langebjerg Forman, der er Yoga instruktør, og fortsætter,

”Vi vil arbejde meget med vores åndedræt, for vi trækker alle sammen vejret, men hvordan gør vi det, og med hvilken kvalitet? Og hvad gør det ved os, hvis vi lærer at trække vejret dybt ned i lungerne? Vi kommer til at få varmen og være udfordret, vi kommer til at være fokuserede og koncentrerede, vi kommer til at grine og falde på halen, vi kommer til at være rolige og afspændte”.

Der er Yoga hver Mandag kl. 20.00-21.15 i Røsnæshallen.

Læs mere, klik her

 Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0