AnnonceLuk annonce
Ophold på vogndækket under overfart bliver nu muligt

13-03-2020

Samsøfærgen M/F Samsø, som sejler fra Kalundborg til Ballen på Samsø. Foto: Jokum Tord Larsen

Af Jens Nielsen

Passagerer med særlige behov får nu lov til at opholde sig i deres bil på vogndækket under overfart på Samsøfærgen, oplyser Molslinjen på deres hjemmeside.

Alle Molslinjens færger er samfundsbærende infrastruktur, og det forventes af rederiet, at færgerne sejler. Derfor sætter Molslinjen gang i en række initiativer på alle rederiets ruter, bl.a. ruten til Samsø fra Kalundborg, i lyset af den aktuelle situation i Danmark.

Et af tiltagene er at passagerer med særlige behov får lov til at opholde sig i deres bil på Samsøfærgen M/F Samsø, under overfart, noget som under normale forhold er forbudt.

”Det kan være passagerer, som har forhøjet risiko ved at blive smittet med COVID-19, passagerer som frygter at være blevet udsat for smitte eller passagerer som generelt er utrygge,” oplyses der på selskabets hjemmeside.

Blandt andre tiltag på Samsøfærgen er, buffeten på færgen lukkes, så der udelukkende sælges mad anrettet og indpakket. Alle passagerer fordeles i zoner på skibet, så ingen behøver at være tæt på medpassagerer. Besætningerne er instruerede i at iagttage de strengeste regler for hygiejne ombord.

For de passagerer som ikke ønsker at benytte deres billet, indføres fra dags dato d. 12. marts 2020 og to uger frem fuld fleksibilitet for alle billettyper, så turene til sejlads i perioden gebyrfrit kan ændres 60 dage frem i tiden. Billetten skal være ændret inden oprindelig afrejsetidspunkt.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0