AnnonceLuk annonce
Ophidset stemning ved færdselsuheld

22-02-2019

Af Jens Nielsen

To bilister var ved at ryge i totterne på hinanden i forbindelse med et færdselsuheld på Slagelsevej torsdag morgen. Politiet fik talt parterne til ro.

Torsdag morgen, kl. 07.21 måtte politiet rykke ud til et mindre alvorligt, materielt færdselsuheld på Slagelsevej i Kalundborg, hvor to modkørende bilister havde strejfet hinanden, og bilisterne var nu ved at ryge i totterne på hinanden.

Ved politiets ankomst viste det sig, at to mænd på hhv. 26 og 57 år begge fra Kalundborg var kørt i hver sin personbil i hver sin retning ad Slagelsevej ved Svanevej, hvor de skulle passere hinanden i forbindelse med noget vejarbejde.

Vejen var indsnævret, hvorfor de to bilister derfor strejfede deres respektive venstre bilsider mod hinanden med mindre materielle skader til følge. Efterfølgende opstod der en ophidset stemning mellem de to parter med diverse truende ytringer og fagter mod hinanden, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Ingen af parterne led dog fysisk overlast, så politiet fandt ikke grundlag for at gribe ind i forhold til den adfærd efter sammenstødet. Færdselsuheldet registrerede politiet, som ikke foretager sig yderligere i den anledning.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0