AnnonceLuk annonce
Ophidset spritbilist endte i detentionen

05-06-2019

Af Jens Nielsen

32-årig mand blev meget ophidset over at politiet ville tage ham med til udtagelse af en blodprøve i forbindelse med spritkørsel. Manden har overnattet i detentionen.

Tirsdag aften kl. 22.31 fik politiet en anmeldelse om, at en bilist havde forladt en adresse på Ærtebjergvej i nærheden af Eskebjerg/Kaldred området, og i den forbindelse havde påkørt en grill.

Bilisten var herefter kørt fra stedet i ukendt retning i en personbil, som politiet kort efter fandt en 32-årig mand fra Jyderup kørende i på Løgtvedvej i Løgtved.

Da den 32-årige var påvirket af spiritus, blev han sigtet for spirituskørsel og anholdt med henblik på udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Det ophidsede manden så meget, at politiet vurderede, at han ikke var egnet til at tage vare på sig selv efterfølgende, hvorfor han efterfølgende blev anbragt i detentionen på politistationen i Roskilde.

I mellemtiden havde politiet også fundet ud af, at den 32-årige faktisk var eftersøgt af politiet til fremstilling i fogedretten, så der reelt var endnu en grund til frihedsberøvelsen, indtil han onsdag formiddag bliver fremstillet i fogedretten i Holbæk.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0