AnnonceLuk annonce
Opbakning til at lokalradio skal have en chance

06-03-2017

Mike Bell, radiovært på Radio107FM Kalundborg, håber at lokalradioen kan overleve. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Radio107FM Kalundborg, lokalradioen i Kalundborg er truet af lukning, men efter generalforsamling lørdag tror folkene bag, at radioen kan overleve.

Radio107FM Kalundborg, som er navnet på lokalradioen i Kalundborg har i den seneste tid levet lidt tilbagetrukket, bl.a. fordi der mangler frivillige til at drive radiostationen.

Lørdag eftermiddag var der indkaldt til generalforsamling, hvor folkene bag radioen ville se hvor stor interessen er, for at lave lokalradio i Kalundborg.

”Der mødte 15 personer op til mødet lørdag og yderlige fem har telefonisk givet tilsagn om at de vil være med”, fortæller Mike Bell, der er radiovært på stationen.

Der mangler folk til at være vært, lave interview og til selve teknikken, og nye regler betyder at der skal produceres en stor del lokal radio for at få del i den økonomiske støtte fra staten, endvidere mangler radioen mere synlighed og opbakning fra lokalområdet.

”Vi er langt fra i mål, men jeg tror på det efter lørdagens møde, nu trækker vi i arbejdstøjet og kommer i gang, der er enighed om at give det en chance”, siger Mike Bell.

Gruppen bag lokalradioen går nu i gang med at få lavet en ansøgning som skal sendes til Kulturministeriet senest 28.marts, bliver ansøgningen om at lave lokalradio efter de nye regler, godkendt, vil der blive indkaldt til en stiftende generalforsamling i efteråret hvor der så skal dannes en helt ny forening.

”Jeg er fortrøstningsfuld, men der forestår en stort stykke arbejde”, slutter Mike Bell.

Radio107FM Kalundborg sender sammen med Radio Odsherred, og producerer flere lokale udsendelser hver uge, bl.a. har Mike Bell sin egen udsendelse hver lørdag hvor der spilles god musik, og de unge fra Multihuset sender hver tirsdag eftermiddag.

Radio107FM Kalundborg sender på frekvenserne: 107,0 107,8 og 107,9.

Følg Radio107FM Kalundborg på Facebook, KLIK HER

Følg Radio107FM Kalundborg har adresse sammen med Multihuset på Vestre Havnevej i Kalundborg.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0