AnnonceLuk annonce
Onsdagsbanko er lukningstruet

04-09-2020

Niels-Erik Sørensen, formand for H.F. Vestsjællands Venner, håber at flere vil møde op for at spille banko. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Efter flere måneder uden banko, startede H.F. Vestsjællands Venner op igen onsdag d. 12. august, men det har ikke været den store succes.

Som alt andet, så blev der også lukket for at mødes for at spille banko, men onsdag d. 12. august inviterede H.F. Vestsjællands Venner igen til banko på Postgaarden, men det er som om dem som normalt spiller banko ikke er helt klar, der kom nemlig langt fra så mange som der plejer, og det har indtil nu givet er stort underskud for foreningen.

”Nu har vi spillet banko fire gange efter vi åbnede igen, men det har ikke været den store succes, vi mangler mindst 30 deltagere pr. gang for at det kan løbe rundt, alene første gang var der et underskud på 6000 kr., men vi er stadig optimister og håber flere vil dukke op, for ellers er det slut med at spille banko,” siger Niels-Erik Sørensen, formand for H.F. Vestsjællands Venner.

Alle regler bliver overholdt på Postgaarden i forhold til forsamlingsreglerne, og det betyder at der må være 153 siddende gæster til banko.

Online banko

Mens det almindelige banko har været lukket ned, har H.F. Vestsjællands Venner afviklet en række online bankospil i samarbejde med TV-Kalundborg.dk, og lige nu arbejdes der på igen at starte online banko op i løbet af efteråret, men indtil da, er der banko hver onsdag aften på Postgaarden med H.F. Vestsjællands Venner.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0