AnnonceLuk annonce
Only klar til åbning om kort tid

06-12-2018

Håndværkerne arbejder på højtryk for at blive færdig med det sidste inden åbningen. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Only åbner butik i Kordilgade torsdag den 13. december, og de er i fuld gang med at blive færdige til tiden.

Butikschefen er fundet, ligeledes er butiksassistenten, og nu glæder man sig bare til at åbne forretningen torsdag i næste uge, så man kan tage imod kunderne. Only åbner i Kordilgade 37, hvor der tidligere har været tøjforretning af flere omgange.

Den nye butikschef, Maya Wraae, bor i Kalundborg Kommune, ligeledes gør Nina Weinreich, der også er ansat i forretningen. lokal. De har begge været ansat hos Only tidligere, ved derfor, hvad Onlys koncept er, og de ved, at Only gerne vil servicere sine kunder på bedste vis.

”Det er klart vores ambition, at der skal være byens bedste service, og det er pigerne også klar på. Vi glæder os til at tage imod kunderne, og byde dem velkomne,” siger Louise Brøbech, der er distriktschef i Only. 

25 procent i flere dage

Godt 100 m2 bliver den nye forretning, og de satser på byens bedste service, ligesom de åbner med gode tilbud.

”Vi giver de 25 procent på alle varer, på nær de varer, der er nedsat i forvejen. Tilbuddet gælder torsdag, fredag og lørdag. Men generelt har vi priser, som alle kan være med på, vi sælger ikke en top til 1.000 kr. Derudover henvender vi os til en bred målgruppe, der er både til de unge og de ældre, samt dem midtimellem,” fortæller Louise  Brøbech.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0