AnnonceLuk annonce
Only helt klar til åbning torsdag morgen

12-12-2018

Fra venstre, Butikschef Maya Wraae og butiksassistent Nina Weinreich, klar i den helt nye Only forretning i Kordilgade. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Modetøjskæden Only er helt klar med en ny forretning i Kalundborg. Et brag af et åbningssalg helt frem til og med søndag.

De sidste måneder har håndværkerne arbejdet med at gøre butikslokalerne, Kordilgade 37 i Kalundborg, klar til en helt ny top moderne Only forretningen.

Only har annonceret at der startes med et brag at et åbningssalg torsdag morgen d. 13-12 kl. 9, men faktisk var forretningen helt klar sent tirsdag aften, derfor blev der lige så forsigtigt åbnet onsdag morgen, men butikschef Maya Wraae og butiksassistent Nina Weinreich regner med at der bliver kø foran forretningen torsdag morgen, hvor kunderne lokkes med 25% rabat på alle varer helt frem til og med søndag.

”Det er klart vores ambition, at der skal være byens bedste service, og det er pigerne også klar på. Vi glæder os til at tage imod kunderne, og byde dem velkomne,” siger Louise Brøbech, der er distriktschef i Only. 

Only henvender sig til en bred målgruppe af kvinder, der er til de unge og de ældre, samt dem midtimellem.

Only Kalundborg har i denne uge åbent: onsdag, torsdag og fredag, kl. 9-19

Lørdag 9-16 og søndag 10-16Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0