AnnonceLuk annonce
Kendt butikskæde kommer til byen

04-09-2018

Kordilgade 37 i Kalundborg er udlejet til en Only butik. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Til november åbner butikskæden Only dørene for en ny butik i Kalundborg.

Datoen er endnu ikke sikker, men i løbet af november vil der dukke en Only butik op i Kordilgade i Kalundborg. Helt nøjagtig Kordilgade 37, hvor der tidligere også har været tøjforretning i form af butikken 'Olivia'.

”Vi åbner til november, men datoen er endnu ikke helt fastlagt. Vi har valgt at åbne i Kalundborg, fordi der helt sikkert er et marked for en Only butik her, og vi vil gerne være i så mange byer som muligt,” fortæller Louise Brøbech, der er distriktschef hos Bestseller i Danmark. 

Den store koncert Bestseller udvider generelt med butikker over hele Danmark i øjeblikket, og Kalundborg bliver en af byerne.

”Vi lægger meget vægt på kundeservice, og at man kan komme fysisk ind i en butik, og prøve tøjet samt få hjælp. Vi satser selvfølgelig også på nettet, men vi satser i den grad også på butikker, og derfor udvider vi på landsplan. For to år siden, havde vi 20 butikker i Danmark, nu har vi 65, og vi er ikke færdige,” siger Louise Brøbech og fortsætter:

”Hos Only har vi til både til de helt unge og til det lidt ældre publikum. Vores målgruppe er således bred, og priserne skulle gerne være, så alle kan være med.”

Søger butikschef

Lige nu søger Only efter en butikschef til forretningen i Kalundborg. 

”Vi har allerede fundet en dygtig salgsassistent, men mangler en dygtig butikschef, meget gerne fra området,” siger Louise Brøbech.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0