AnnonceLuk annonce
Ondt i hjertet

03-11-2016

Der er hjerterådgivning i Sundheds- og akuthuset i Kalundborg hver 2.mandag i måneden.

I Sundheds- og Akuthuset i Kalundborg kan man nu få individuel rådgivning fra kl. 10 til 14.30. Alle hjertepatienter og pårørende kan få råd og vejledning ved hjertesygeplejerske og diætist om hjertesygdom i forhold til sygdom, behandling, motion, medicin og livet med en hjertesygdom

Derudover er der også temamøder om hjertesvigt samme dag fra kl. 13-14.30. På temamøderne kommer man omkring forskellige problemstillinger i forhold til at have hjertesvigt.

Den 14. 11. vil der bl.a. være en klinisk diætist, der fortæller om kost. Diætisten kommer bl.a. ind på protein og kaloriebehov, væskeindtag, vitaminer og mineraler.       

Anden mødegang, der er den 12. december vil rådgivningen, ved en hjertesygeplejerske, handle om, hvad hjertesvigt er, symptomerne samt behandlingsmulighederne. Snak om hverdagens udfordringer fx træthed, medicin, arbejde og rejser og at lære at leve med hjertesvigt.

Temamøderne foregår i Nyvangskirken i Kalundborg. Tilmelding er nødvendig til samtaler og temamøder senest den 11. november på tlf. 70 25 00 00 eller raadgivningkoebenhavn@hjerteforeningen.dk Kontakt rådgivningen i København på 70 25 00 00 for yderligere information. Samtaler og arrangementer er gratis.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0