AnnonceLuk annonce
Omsætning firedoblet på fire år

30-04-2019

Meny Kalundborg er klar til at holde fire års fødselsdag, men masser af aktiviteter og gode tilbud. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Meny Kalundborg fejrer fire års fødselsdag med masser af gode tilbud og bl.a. kagemand til kunderne. Omsætningen er firedoblet på de fire år.

Det er fire år siden at Peter Egebæk overtog Meny Kalundborg, og ingen er i tvivl om at der er sket rigtigt meget på de fire år.

”Vi er faktisk nået i mål med alle de mål, vi satte os, da vi begyndte, bl.a. at vi vil markere os som Vestsjællands Fødemarked, og være førende inden for områderne kød, vin, grønt og bager. Det er der, vi har brugt resurserne, og det er der, væksten har været markant. Faktisk har vi næsten firedoblet vores omsætning på de fire år” fortæller Peter Egebæk, der sammen med det øvrige personale er klar til fødselsdagsfest.

Det skal fejres

Og når der er fødselsdag, skal det selvfølgelig fejres med masser af gode tilbud, og på fredag bliver der serveret en kæmpe fødselsdags-kagemand for kunderne sammen med kaffe eller chokolademælk, i tidsrummet mellem kl. 14 og 17.

Mellem kl. 11 til 17 er slagteren klar uden for med grillpølser og kold øl til alle interesserede.

Grønt gastronom

Afdelingschefen for frugt og grønt i Meny Kalundborg, Michael Kesbah, har været på efteruddannelse og kan nu kalde sig grønt gastronom, det betyder, at han nu kan vejlede meget mere i dybden og give madinspiration.

På fredag løfter Meny Kalundborg sløret for et helt nyt salatkoncept, ugens salat, hvor der inspireres til at sammensætte de rigtige varer samtidig med, at kunderne også kan få en opskrift med hjem. Der er selvfølgelig smagsprøver på det nye salatkoncept på fredag, ligesom der er smagsprøver i alle de andre afdelinger i Meny Kalundborg.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0