AnnonceLuk annonce
Område ramt af mange indbrud

17-12-2018

Af Jens Nielsen

En eller flere indbrudstyve har i øjeblikket rigtigt travlt i Raklev området. I weekenden har der bl.a. været fire indbrud i Kirsebærlunden.

I sidste uge var en række adresser på Søndergårds Banke og Bøgens Kvarter i Kalundborg, plaget af mange indbrud, hvor alt var gennemrodet og hvor gerningsmanden eller mændene havde stjålet smykker og kontanter.

I weekenden har endnu en bolig i Bøgens Kvarter været plaget af indbrud, og så, har der været hele fire indbrud i Kirsebærlunden i Raklev.

Fælles for weekendens indbrud er at et vindue eller en terrassedør er brudt op, alle rum i boligerne er gennemrodet, skuffer og skabe er åbnet.

Alle steder er der stjålet smykker, kontanter, Skagens ure, men også en bærbar computer er blandt de effekter som er stjålet.

I forbindelse med det ene af indbruddene i Kirsebærlunden er set en mand med følgende signalement:

Mand, dansk, ca. 25-30 år, ca. 185-190 cm høj, spinkel af bygning, iført grå hue, sort fleecejakke, lysegrå joggingbukser, hvide dothandsker, sorte kondisko.

Midt- og Vestsjællands Politi hører gerne fra borgere som har oplysninger til de mange indbrud, på tlf. 114Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0