AnnonceLuk annonce
Omkørsel i midtbyen de næste to måneder

02-03-2017

Vænget i Kalundborg er nu helt spærret for trafik. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Vænget i Kalundborg er nu helt spærret for trafik frem til maj måned.

Kalundborg Forsyning er godt i gang med et stort kloakarbejde i midtbyen i Kalundborg, helt bestemt på Vestre Havnevej og Vænget. De store gravemaskiner arbejder sig lige så stille op ad Vænget, og det har betydet af den nederste del af Vænget har været spærret for trafik i et stykke tid, nu skal arbejdet videre og derfor er Vænget, fra Bredgade og ned mod havnen, torsdag morgen blevet spærret for al trafik, og det vil den være de næste par måneder.

Der er etableret omkørsel via Jernbanevej og Nygade.

Gående vil stadig væk kunne færdes på Vænget, og derfor kommer arbejdet ikke til at påvirke biografen, Kino Den Blå Engel.

”Man må i forvejen ikke parkere på Vænget, og P-pladsen bag biografen kan stadig benyttes ved tilkørsel fra Jernbanevej, så vi er rimeligt fortrøstningsfulde”, siger Brian Sønder Andersen, medindehaver af biografen.

Ifølge projektleder Richard Tobiasen fra Kalundborg Forsyning, er Vænget køreklar igen i begyndelse af maj, hvis ikke der stødes på alt for mange uforudsete udfordringer.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0