AnnonceLuk annonce
Omfattende ødelæggelser efter færdselsuheld

29-07-2019

Der skete store skader på beboelsesejendommen på Algade. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Der er sket omfattende skader efter det vanvittige solouheld mandag morgen i Gørlev, hvor en personbil med høj fart påkørte to ejendomme.

Rema 1000 i Gørlev måtte mandag lukke for kunder til over middag, apoteket kunne ikke udlevere medicin, og det på grund af det vanvittige solouheld som skete mandag morgen på Algade i Gørlev, hvor en ung mand med meget høj fart mistede herredømmet over en VW Golf og nedlagde en lygtepæl, påkørte en beboelsesejendom inden bilen blev kastet over i facaden hos Gørlev Fysioterapi og Idrætsklinik.

Bilen ramte også et elskab så strømmen gik ud i store dele af Gørlev midtby, bl.a. hos Rema 1000, apoteket, samt et par andre butikker og en række private boliger.

Værst er det gået ud over Gørlev Boligselskabs ejendom på Algade 22, hvor bilen påkørte muren to steder, og beredskabet frygtede nedstyrtningsfare, men nu er murværket blevet understøttet, og murerfirmaet TG Byg begynder tirsdag morgen at udbedre skaderne.

Mandag sidst på formiddagen var der heftig aktivitet på Algade med at få ryddet op efter færdselsuheldet, el-selskabet var mødt op med flere mand for at få gravet et nyt elskab ned så strømmen igen kunne tilsluttes. Et skadeservicefirma var i gang med at fjerne olierester fra vinduer og facade, og en fejemaskine fra Vej og Park kørte i Algade for at slette sporene fra det voldsomme uheld.

Imens oprydningen stop på var Algade lukket for al trafik, men kl. 11.50 var der igen fri passage, og butikkerne fik strømmen igen lige omkring middag.

Fører stak af fra vanvittigt solouheldFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0