AnnonceLuk annonce
Oldnordisk julemarked i Meny

20-11-2018

Privatfoto

Af Jens Nielsen

Kalundborgegnens Produktionsskole er klar med et oldnordisk julemarked hos Meny på Nørre Alle, fredag-lørdag i denne uge.  Der sælges hjemmelavede produkter med vikingetema.

Før jul var der JÓL! Julen fandtes også før kristendommen blev den dominerende religion i Norden.

Det vil Kalundborgegnens Produktionsskole gerne sætte lidt fokus på. Derfor holder de et julemarked med håndlavede produkter, inspireret af vikingetiden og med teknikker, som man benyttede sig af i gamle dage. Her vil man kunne købe produkter, som er lavet efter oldnordiske traditioner og måske fornemme lidt af dén JÓL-stemning, som vikingerne fejrede dengang for mange år siden.

”Vores dygtige unge har arbejdet på højtryk for at fremstille unikke gaver, man med garanti ikke kan købe andre steder. Samtidig får de rigtig meget ud af den direkte kundekontakt - så det er en ”Win Win” for os alle,” fortæller Heidi Merri Jensen – værkstedsleder på Spiren, der har en fast leverandøraftale med Meny som har stillet lokaler til rådighed for arrangementet.

For de interesserede har Kalundborgegnens Produktionsskole også mulighed for at fortælle om forberedelser til at blive en del af det kommende FGU-Nordvestsjælland og hvordan de vil hjælpe de unge videre til arbejde og uddannelse, når Kalundborgegnens Produktionsskole officielt lukkes d. 1/8 2019.

Kalundborgegnens Produktionsskoles oldnordiske julemarked finder sted d. 23-24. november kl. 10-18 fredag, og kl. 9-14 lørdag ved indgangen til Meny Kalundborg.

Har man ikke mulighed for at besøge julemarkedet ved Meny, er man altid velkommen til at besøge skolen på den kommende FGU-skole på saltoftevænge 4 i Svebølle. Brugskunst-butikken – ”Spiren” holder åbent alle hverdage, mandag til torsdag mellem 8-11.45, fredag 9-11.45.   Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0