AnnonceLuk annonce
Oh Land på Røsnæs

19-02-2021

Oh Land havde sin kategori med på Boot Camp på Røsnæs Naturskole. Foto: Lasse Lagoni / TV 2.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

På Sjællands vestligste punkt afholdte Oh Land Boot Camp i årets omgang X Factor, nemlig på smukke Røsnæs, hvor film-holdet indtog laden, der blev lavet om til det fineste studie. 

Ganske som sine to kollegaer, Thomas Blachman og Martin Jensen, der også er dommere i det populære tv program X Factor, afholdte Oh Land årets Boot Camp i smukke omgivelser på Røsnæs. Oh Land var nemlig sammen med sin kategori ’de unge’, der er deltagere mellem 15 og 22 år, en tur på Røsnæs Naturskole, hvor der også var tid til at nyde den smukke natur indimellem.

Ikke mange havde forestillet sig, at laden på Røsnæs Naturskole, hvor man til daglig kan møde får og kaniner, kunne blive til et fint studie, hvor Oh Land afholdte Boot Camp for de unge solister i tv programmet. Her afgjorde hun altså, hvem af de unge talentfulde solister, der skulle videre til live programmerne.

Hver fredag aften kl. 20  sidder rigtig mange danskere foran fjernsynet for at se X Factor, og i aften er det altså ekstra sjovt for kalundborgenserne at se med, da også denne Boot Camp er optaget på Røsnæs ved Kalundborg.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0