AnnonceLuk annonce
Ømme stænger efter 100 km. på 24 timer

24-05-2020

Tanja Døj nåede sit mål og kan donere 5800 kr. til Kræftens Bekæmpelse. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Godt øm i benene nåede Tanja Døj sit mål om at gå 100 km. indenfor 24 timer i den gode sags tjeneste.

Stafet for Livet, arrangementet hvor deltagerne går eller løber i 24 timer for at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse, er i år blevet aflyst grundet corona, men det fik Tanja Døj, Kalundborg, til at arrangere sin egen Stafet for Livet.

På Facebook opfordrede hun andre til at være med og så donere penge til det gode formål.

Tanja Døj satte sig sit eget mål at gå 100 km. indenfor 24 timer, med start lørdag kl. 13, og søndag lige omkring middag var Tanja i mål, godt hjulpet på vej af gode venner.

Tanja Døj havde fået en række firmaer og privatpersoner til at donere penge for hver kilometer hun gik, det blev til i alt 5800 kr. til Kræftens Bekæmpelse, dertil kommer så alle pengene fra de mange som tog udfordringen op og også gik eller løb fra lørdag middagen til søndag middag.

”Jeg er godt nok øm i stængerne, men nu er jeg næsten i mål på de 100 km. godt hjulpet af gode venner, kun i to timer har jeg gået alene, i alt er det blevet til knapt 130.000 skridt,” fortalte Tanja Døj da vi mødte hende, hvor der kun manglede fem kilometer af de 100.

Det er kun blevet til en times søvn i løbet af natten, men den lange tur var nøje planlagt, og Tanja Døj er både glad og tilfreds over at projektet lykkedes, og at mange var med til, at stå sammen hver for sig.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0