AnnonceLuk annonce
Øen igen igen.

05-12-2017

Læserbrev:

Det er ikke altid rart at få ret i sine spådomme, men jeg må erklære mig helt enig med Tommy Dinesen i hans læserbrev den 5. december i avisen. Øen er blevet det trafikkaos og svineri, som jeg og andre forudså, da jeg var formand for Kalundborg Bys Lokalråd og kæmpede for et bilfrit område på Øen. Handelsstanden var helt uenig og hævdede, at biler og parkeringer på Øen ville give mere handel i Kordilgade.

I min optik er Øen nu, som beskrevet i Tommy Dinesens indlæg, et trafikkaos, hvor bilerne holder på kryds og tværs uden for afmærkede områder, ligesom der desværre også er meget svineri på stedet.

Det er så det første syn, som møder de kunder, som man så brændende ønsker skal handle i byen. Jeg har svært ved at se, at det skulle tiltrække flere kunder til butikkerne i Kordilgade. Faktisk tror jeg i værste fald, at det holder mange kunder væk.

Jeg har flere gange hørt Øen omtalt af mange mennesker som ”Lille Bagdad”.

Hvorfor er der ingen lokale politikere, der interesserer sig nævneværdigt for vores gamle købstad, storkommunens hovedstad. Det er mig ubegribeligt.

Gert Larsen

Højvangen 20

SvebølleFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0