AnnonceLuk annonce
Donationer til arbejdsomme foreninger

26-04-2019

Repræsentanter fra de seks foreninger sammen med borgmester Martin Damm og repræsentanter fra de tre Odd Fellow loger. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

I anledning af 200 års stiftelsesdagen for Odd Fellow Ordenen i Danmark, donerede de tre loger i Kalundborg, Søsterloge nr. 57 Anne Marie, Broderlogen r. 9 Andreas Holck, og Broderloge nr. 111 De Fem Tårne, penge til seks foreninger i Kalundborg Kommune.

Hvert år donerer de tre Odd Fellow loger i Kalundborg penge til gode formål, i år var de tre loger gået sammen om en samlet donation i forbindelse med at det er 200 år siden af Odd Fellow ordenen blev stiftet.

Søsterloge nr. 57 Anne Marie, Broderlogen r. 9 Andreas Holck, og Broderloge nr. 111 De Fem Tårne, havde fundet frem til at seks foreninger som med frivilliges arbejde gør en forskel i vores samfund, skulle modtage en donation.

Det drejede sig om Sorggruppen i Kalundborg kommune, Natteravnene i Kalundborg kommune, Bedre psykiatri Kalundborg kommunen, Vågekonerne i Kalundborg og Mødrehjælpen Kalundborg.

De udvalgte foreninger var fredag eftermiddag inviteret til en hyggelig og stemningsfuld ceremoni i den flotte gamle logesal i Skibbrogade, hvor modtagerne først fik fortalt om Odd Fellow ordenen inden hver forening fik pæne ord med på vejen, inden selve donationen blev uddelt.

”Vi har nu i forbindelse med Odd Fellow ordenens 200-års jubilæum uddelt seks donationer til arbejdsomme foreninger i vores kommune.

En uddeling som de tre Odd Fellow loger i Kalundborg har været fælles om – det har været et ønske fra os at denne donation skulle skabe lidt glæde og anerkendelse hos modtagerne. Beløbene er ens til alle seks modtagere,” sagde broder Hans Jørgen Olsen i sin afsluttende tale til modtagerne.

I lighed med andre år, offentligøres beløbet ikke.

I forbindelse med 200-års jubilæet var alle interesserede inviteret indenfor til Åbent Hus, for at høre mere om Odd Fellow ordenen og bl.a. se den flotte gamle logesal, der blev indviet i november 1902, og som danner rammen for de tre Odd Fellow loger i Kalundborg.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0