AnnonceLuk annonce
Nyt  leder ”par” på Ubby Fri- og Idrætsefterskole

05-07-2020

Esben Lambreth og Mette Holten er det nye leder"par" på Ubby Fri- og Idrætsefterskole. Privatfoto.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Ubby fri- og idrætsefterskole begynder det nye skoleår med ny besætning på ledelses-posterne.

Når dørene på Ubby Fri- og Idrætsefterskole slås op til august, vil det være det nye leder-”par” Esben Lambreth og Mette Holten, der tager imod fri- og efterskoleeleverne. 

Mette Holten og Esben Lambreth ser Ubby Fri- og Idrætsefterskole som en solid skole med et rigtig godt fundament. Begge er enige om, at  der ikke skal ændres på de grundlæggende værdier, som allerede er eksisterende på skolen, nemlig det forpligtende fællesskab, elevtrivslen og den enkelte elev som centrum i forhold til egen læring. De er samtidig meget optaget af, at skolen skal udvikles.

“Det er vigtigt som dannelses- og uddannelsesinstitution i dag at være sig særdeles bevidst om den verden, vi skal ruste vores børn og unge til at begå sig i,” påpeger Mette Holten. Esben Lambreth tilføjer: “Ja, og gøre sig klart, hvilke kompetencer, der er brug for i det 21. århundrede.”

Esben Lambreth kommer fra Frederikshavn, og har boet i Horne ved Hirtshals i mange år. Han har været leder af en friskole og har derudover 16 års erfaring fra folkeskolen. Idrætsmæssigt har han en baggrund i håndboldverdenen, hvor han har spillet divisionsbold og trænet på stort set alle niveauer. 

“I sportens verden er det forpligtende fællesskab et afgørende element for at lykkedes, nøjagtig ligesom i fri- og efterskoleverdenen,” fortæller han. 

Mette Holten er skolens nye viceforstander, som tiltræder 1. august. Hun kommer fra en stilling som afdelingsleder på Hvalsø Skole, og har derudover 15 års erfaring fra fri- og efterskoleverdenen med i bagagen. Hun har dog et særligt interessefelt.

“Jeg er optaget af, hvorledes kreativitet og faglighed kan spille sammen i forhold til børn og unges læring,” slutter Mette Holten.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0