AnnonceLuk annonce
Nytårsshow hos Hansen Biler i to weekender

01-01-2020

Mathias Jakobsen og Renè Petersen fra Hansen Biler i Kalundborg er klar til at præsentere den nye hybrid teknik i Suzuki modellerne. Foto: Jens Nielsen

Personalet hos Hansen Biler står klar til at byde alle kunder og besøgende det nye år velkommen i weekenderne den 4. – 5. og 11. – 12. januar fra kl. 11 til 15. Her vil der være masser af gode tilbud på personbiler fra Skoda og Suzuki.

Der er en Skoda for alle, når Hansen Biler på Slagelsevej i Kalundborg har kundedage i de to første weekender i januar. Der er både danmarkspremiere på den nye Kamiq, gode priser på Fabia, Scale og Octavia samt et billigt service- og reparationsabonnement

Har man et nytårsforsæt om, at det skal køre bedre for en i det nye år, kan Skoda-forhandleren hjælpe. Ikke med dagligdagen som helhed, men med en vigtig del af den: bilen. Hansen Biler har kundedage i weekenderne 4.-5. januar og 11.-12. januar kl. 11-16, og med fokus på både den nye Kamiq, Fabia, Scala og Octavia, er der en Skoda for alle.

Når det gælder Skoda Kamiq, er der tilmed tale om en danmarkspremiere.

Skodass nye urbane SUV koster under 200.000 kr. Til den pris får man en både kompakt og rummelig SUV velegnet til byen, høj indstigning og godt udsyn til trafikken samt Skodas nyeste design og udstyr. Det omfatter også vigtigt sikkerhedsudstyr som frontassistent med udvidet fodgængerbeskyttelse og vejbaneassistent, der var med til at sikre Kamiq de maksimale 5 stjerner hos testorganisationen Euro NCAP. Endda som en af de sikreste biler i sin klasse.

Der er ligeledes fokus på udstyr, når kunderne tilbydes kampagnemodellen Octavia Dynamic. Den er baseret på udvalgte modeller med de to højeste udstyrsniveauer, Ambition og Style. En Octavia Ambition har i forvejen udstyr som f.eks. 9 airbags, frontassistent, el-sidespejle med varme og en Skoda-paraply under passagersædet. Med Dynamic følger også en dynamisk fartpilot og et praktisk multifunktionsrat i læder med styring af telefon og radio. Og der er tale om lagerbiler til omgående levering.

Der er også Fabia og Scala til omgående levering til kundedagene. Begge modeller står ikke tilbage for de større modeller, hvad udstyr angår.

Ekstra tryghed med lav pris

I hele januar har Hansen Biler desuden et ekstra godt tilbud på et service- og reparationsabonnement, når man køber en Fabia, Scala eller Octavia. For kun 5.000 kr. slipper man for at skulle bekymre sig om udgifter til service og reparationer i de første 3 år/45.000 km af bilens levetid.

Hybrid-teknik er nu standard i Suzuki Swift og Ignis

Suzuki starter 2020 med at gøre hybrid til standard i alle Swift og Ignis modellerne. Premieren på det nye program sker til det traditionsrige nytårsshow, der i år afholdes over de to første weekender i januar.

Suzukis hybrid-teknik var indtil nu forbeholdt topmodellerne i Swift og Ignis programmet, men bliver nu standard i alle modellerne med manuelt gear. Det betyder samtidig, at teknikken bliver tilgængelig i et helt andet prisleje, nemlig fra lige under 138.000 kroner.

Sådan virker det
Hybridsystemet består af en kompakt el-motor, et effektivt lithium-batteri og et avanceret styresystem. Det er først og fremmest udviklet med tanke på at minimere brændstofforbruget ved bykørsel, hvor der både er mange igangsætninger og nedbremsninger. Ved igangsætning og acceleration aflaster el-motoren bilens benzinmotor, så den ganske enkelt bruger mindre benzin. El-motoren drives af "gratis" strøm, der opsamles på lithium-batteriet, når bilen nedbremses. Og chaufføren kan hele tiden følge med i processen på bilens informationsdisplay. En anden afledt fordel ved systemet er, at stop/start af motoren foregår lydløst, da det er el-motoren, der står for denne genstart.

Den køreglade Swift super-mini og markedets eneste mini-MPV Ignis har nu hybrid som standard i alle modelvarianter med manuelt gear. Under hjelmen ligger Suzukis effektive 1,2 Dualjet motor med 4 cylindre og 90 hk, og forbruget ved blandet kørsel iflg. den restriktive WLTP norm er på flotte 20,0 km/l for Swift og 19,2 km/l for Ignis Hybrid.

Hit-modeller til specialpris
I forbindelse med Suzukis nytårsshow er det også muligt at gøre et ekstra godt køb ved at vælge en af "Hit" kampagnemodellerne, der er spækket med udstyr til attraktive priser. Fx familiebilen Baleno, hvor der kan spares op til 12.000 kroner. Eller SUV’erne Vitara og S-Cross, hvor der på udvalgte modeller kan spares 10.000 kroner i forhold til normalprisen. Også lagermodeller af Swift og Ignis er til rådighed til specialpriser, så længe lager haves.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 0