AnnonceLuk annonce
Nytårskur på fire bilmærker

31-12-2019

Renaultansvarlig Andreas Hallas er klar til at præsentere den helt nye Renault Captur SUV. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

De fleste af landets bilforhandlere afholder nytårskur de kommende to weekender, hos Hans Frederiksen A/S i Elmegade kan hele fire forskellige bilmærker opleves.

De kommende to weekender, 4. og 5. januar og 11. og 12. januar, mellem 11 og 16, byder personalet i bilhuset hos Hans Frederiksen A/S i Elmegade i Kalundborg kunderne velkommen til nytårskur hvor der bydes på en lang række af gode tilbud på nye biler.

I det store bilhus i Elmegade præsenteres Ford, Hyundai, Renault og Dacia, som Hans Frederiksen A/S er autoriseret forhandler af.

Gør et kup med Fords nytårstilbud på Fiesta Titanium og S-MAX ST-Line X

Er dit nytårsforsæt også at få mere ud af mindre? Så kan du gøre et kup med Fords brag af et nytårstilbud på Fiesta Titanium og S-MAX ST-Line X, der begge er spækket med udstyr.

Et nyt årti betyder muligheden for en frisk start. Og hvis det er på tide at forny garagen og få bilens udstyr i orden, er der mange penge at spare ved at tage til Fords nytårskur.

Ford Fiesta blev i 2019 kåret som Årets Minibil af Bil Magasinet på baggrund af dens uovertrufne køreglæde. Fiesta Titanium er den komfortable og udstyrsspækkede variant af Fords populære kompaktklassiker. Udstyrslisten er lang og omfatter blandt andet fartpilot, 8” touchskærm, Apple CarPlay, parkeringssensor bag, klimaanlæg, opvarmet rat, elruder, foldbare sidespejle, regnsensor og DAB+.

Ford disker også op med et slagtilbud på S-MAX ST-Line X, som er den mest sportslige udgave af Fords strømlinede og rummelige familiebil med mulighed for 7 sæder. Hele januar får man Fords avancerede X-udstyr med til en værdi af 41.710 kr. uden merpris ved købet af en S-MAX ST-Line X.

Tilbuddet gælder modellerne S-MAX ST-Line X 2,0 EcoBlue 190 HK med automatgear og S-MAX ST-Line X 2,0 EcoBlue 240 HK med automatgear.

Hyundai fejrer nytåret med spotpriser på bestseller-modeller

Nogle nytårsfortsætter er sjovere at holde end andre. Især hvis man ovenikøbet kan spare penge på at blive bedre kørende i det nye år. Det kan man hos Hyundai Kalundborg, der i weekenden den 4.-5. januar lancerer særlige ’Value Edition’-modeller med masser af udstyr. Med Value Edition er der gode tilbud at hente på den populære i10 til under 100.000 kr. Tilbuddet gælder kun en begrænset periode.

Med sin rummelighed, billige drift og 5 års garanti uden kilometerbegrænsning er Hyundai i10 blevet en storsællert hos mange Hyundai-forhandlere. Og hvis man vil have noget for pengene, er i10 et oplagt valg: Hyundai i10 er netop blevet kåret som Danmarks mest økonomiske pendlerbil af Bilpriser.dk. Det er anden gang, at Hyundai i10 vinder prisen. Hyundai i10 1.0 ECO Value Edition med 67 hk og 5 døre, der gør adgangen til bagsæderne nemmere, kører op til 18,5 km/l, og i januar kan man få bilen med masser af udstyr.

Populær SUV med lang udstyrsliste

Også den populære SUV KONA vil i januar 2020 være tilgængelig i en 1.0 T-GDi ’Value Edition’-udgave med 100 hk og udstyr til en værdi af 31.000 kr. Udstyrslisten tæller bl.a. 7” touchskærm, Apple CarPlay, Bluetooth, klimaanlæg, bakkamera og -sensor, fartpilot med begrænser, varme i forsæder og rat, tågelygter foran, vognbaneassistent, regnsensor, automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse samt automatisk nedblændeligt bakspejl.

Hent ny Renault Captur SUV præsenteres

Captur, der har erobret en stor europæisk fanbase med over 1,5 mio. solgte eksemplarer, er nu klar i en helt ny, større og bedre version. Et lidt bredere men 11 cm længere udtryk gør Captur til en velvoksen og mere eksklusiv bil. Først og fremmest kendetegnes den nye Captur dog på de overbevisende teknologiske fornyelser som bringer Captur helt forrest i klassen af SUV B-segmentet.

Europas mest populære SUV præsenteres nu i en på alle måder forbedret og mere eksklusiv form. Materialerne, interiør, skærme og kvaliteten er løftet gevaldigt og pioner ånden fra den første generation går igen – bare på et langt højere niveau. En moderne bestseller er blevet mere atletisk og dynamisk og har fået den ekstra plads som flere har efterspurgt. Det gør Captur til en komplet pakke, der skal sikre fortsat popularitet i en af de mest konkurrenceprægede segmenter. Til at vinde kampen om kunderne er Captur udstyret med et topmoderne arsenal af udstyr og teknik kombineret med den ideelle størrelse.

Oplev den helt nye Renault Captur til nytårskur hos Hans Frederiksen A/SFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0