AnnonceLuk annonce
Nytårskur på fire bilmærker

01-01-2019

Salgsansvarlig for Ford, Torben Petersen, med en Ford S-MAX. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

De fleste af landets bilforhandlere afholder nytårskur den kommende weekend, hos Hans Frederiksen A/S i Elmegade kan hele fire forskellige bilmærker opleves sammen med champagne og hjemmebagt kransekage.

Den kommende weekend, 5. og 6. januar, mellem 11 og 16, byder personalet i bilhuset hos Hans Frederiksen A/S i Elmegade kunderne velkommen til nytårskur hvor der ud over en lang række af gode tilbud på nye biler, bydes på hjemmebagt kransekage og et lille glas.

I det store bilhus i Elmegade præsenteres Ford, Hyundai, Renault og Dacia, som Hans Frederiksen A/S er autoriseret forhandler af.

Ford fejrer 100 år i Danmark – spar 100.000 kroner

2019 gemmer på et vildt jubilæumsår for Ford, der fejrer 100 år i Danmark. I den anledning kan du med et brag af et nytårstilbud spare 100.000 kr. på den strømlinede S-MAX.

S-MAX, Fords strømlinede familiebil med mulighed for 7 sæder, er nedsat med intet mindre end 100.000 kroner i anledning af det nye år, der markerer 100-årsjubilæet for Ford i Danmark.

Jubilæumstilbuddet omfatter en Ford S-MAX Titanium 2,0 EcoBlue med 190 hk og manuelt gear, som med en pris på 362.885 kr. har fået et prisdyk, der er svært at takke nej til. Den udstyrsspækkede model kommer blandt andet med fartpilot, 8” touchskærm, opvarmet forrude, nøglefri start, regnsensor, 2-zoners klimaanlæg og 17” alufælge.

Tilbuddet gælder fra den 1. januar 2019 til og med den 14. januar. Prisen er inklusiv levering og Ford Forsikring den første måned.

Hyundai skyder nytåret ind

Fælles for de fleste nytårsforsætter er, at de sjældent holder januar måned ud. Sådan behøver det ikke være. Køber man en spritny Hyundai, får man nemlig markedets bedste garanti med i handlen. Alle fabriksnye Hyundai er med markedets bedste garanti på fem år uden kilometerbegrænsning.”

Og lægger man vejen forbi Hans Frederiksen A/S den kommende weekend, kan man ovenikøbet spare op til 15.000 kr. på en i10, i20 eller en i30-kampagnemodel.

Det er tre af Hyundais mest populære modeller, mikrobilen i10, den rappe i20 samt den familievenlige i30, som Hyundai Kalundborg har tilbud på. Størst besparelse er der at hente på familiens mindste, da i10 1.0 2019 Edition med bl.a. touchskærm, Apple CarPlay, Bluetooth, aircondition, fartpilot og højdejusterbart førersæde, som eksklusivt i den første weekend i det nye år, fås til en særlig pris fra blot 99.995 kr. En besparelse på 15.000 kr. i forhold til normalprisen.

Nytårspriser hos Renault

To Renault-modeller er i centrum, når hos Hans Frederiksen A/S fejrer nytåret i den kommende weekend.

Det er Captur og Clio, Renault har kørt i stilling, og endda til fantastiske nytårspriser.

Renault Captur Urban benzin 90 hk sælges til 179.990 kr., og det er inklusiv parkeringssensor bag og automatisk el-klapbare sidespejle, automatisk klimaanlæg og regn- og lyssensor.

Og når det gælder den populære Renault Clio Zen benzin 75 hk sælges den fra 128.990 kr. Det er inklusive blandt andet aircondition, 16” flexfælge »Attractive«, læderrat, tågelygter og multimediesystem med digitalradio og navigation

Derudover kan man opgradere den til Clio Sport Tourer for 10.000 kr.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0