AnnonceLuk annonce
Nytårskoncert i Kalundborg 

04-12-2018

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Copenhagen Phil skyder det nye år i gang med et brag af en nytårskoncert, når symfoniorkestret den 17. januar 2019 igen gæster Kultur- og Idrætshallerne i Kalundborg. Denne gang med Signe Asmussen, samt crooneren Bobo Moreno.

De mange klassiske musikere i Copenhagen Phil fejrer nytåret på festlig vis den 17. januar i Kalundborg, når de traditionen tro turnerer rundt på Sjælland for at ønske godt nytår. Denne gang med Signe Asmussen og Bobo Moreno i front for det store orkester – til et farvel til 2018, og en markering af det nye år med en skøn blanding af klassisk musik. 

Ved koncerten den 17. januar kan publikum opleve et miks af klassikere lige fra Gershwins ”Porgy & Bess”, Bernsteins ”West Side Story”, Buena Vista Social Club og Strauss’ ”Flagermusen” til nytårs highlights fra det klassiske repertoire.

To særlige solister

Musikken får et ganske særligt følge af sopran, Signe Asmussen, der med nysgerrighed og en glubende appetit på nye udfordringer har slået sit navn fast som én af Danmarks mest karismatiske sangerinder – en musikalsk kamæleon, der boltrer sig i de fleste genrer. Hun får selskab af Bobo Moreno, der med en imponerende evne til at begejstre publikum, har sunget sig længere og længere ind i hjerterne hos musikelskere landet over.

Hele herligheden får ekstra kulør, når orkestret spiller medleyet ”Absolute Copenhagen Phil” med musikalske smagsprøver fra kommende koncerter – et medley, hvor musikerne selv har været i gang med saksen for at klippe noder fra hinanden, og sætte dem sammen til et helt nyt potpourri. Og mon ikke også, der bliver tid til overraskelser, når det klassiske orkester med Asmussen og Moreno i front, fyrer hele det store musikalske festfyrværkeri af. 

Koncerten foregår torsdag den 17. januar 2019 kl. 19.30 i Kalundborg Hallerne, Hal 1 - Indgang D fra torvet. Koncerten arrangeres af Kultur- og Idrætshallerne, Kalundborg Kommune. Billetter kan købes på et af Kalundborg Biblioteker i den betjente åbningstid eller elektronisk via www.kalundborgbib.dk under "det sker".Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0