AnnonceLuk annonce
Næsten udsolgt til Nytårskoncert

27-01-2020

Holdet bag nytårskoncerten på Postgaarden, Morten og Trine Nystrup fra Postgaarden, Flemming Larsen og Hans-Henrik Nielsen fra Lions og slagtermester Mark Hansen fra Kvickly Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Mere en 1000 har siden starten af januar oplevet den unge talentfulde operasanger Helle Gössler sammen med Lyngby-Taarbæk Brass Band (LTBB), ved tre forrygende nytårskoncerter - på fredag kan de opleves på Postgaarden i Kalundborg.

Det er Lions Kalundborg der på fredag den 31. januar fra kl. 18.00 inviterer til ”Lions Nytårskoncert 2020”, i samarbejde med Postgaarden Kalundborg, Kvickly Kalundborg og Dyrehøj Vingård.

Nytårskoncerten er et helt nyt tiltag i Kalundborg, og arrangørerne kan allerede kalde det en succes, mange har bakket op, og faktisk er der kun 30 billetter tilbage til den festlige aften, oplyser Hans-Henrik Nielsen fra Lions Kalundborg.

Fra kl. 18.00 byder Dyrehøj Vingård på kransekage og mousserende vin, mens der fra kl. 19.00 bydes på en lækker buffet fra slagteren i Kvickly Kalundborg, inden nytårskoncerten begynder kl. 20.00.

Det er Postgaarden - Kalundborg Event og Musikhus, der danner rammen for den festlige Lions Nytårskoncert 2020, hvor koncertprogrammet byder på både kendte og elskede toner fra Wien, opera, operetter, musicals og musik fra filmens verden.

Operasanger Helle Gösslers talent spænder vidt, og ved koncerten på fredag viser hun sit brede repertoire til musik af bl.a. Johan Strauss, Puccini, Leonard Bernstein og Franz Lehár.

Lyngby-Taarbæk Brass Band (LTBB) dirigeres af Michael Aaberg Thomsen, der tillige sørger for, at der bliver sunget, grint og grædt på de helt rigtige tidspunkter.

De sidste billetter kan købes på place2book.com, KLIK HERFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 0