AnnonceLuk annonce
Nytårsknald i alle størrelser

19-12-2019

Medarbejderne hos XL-Byg i Gørlev er klar til et festligt nytår, fra venstre, Allan Nielsen, Pernille Jensen, Anja Nielsen og John Andersen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Hos XL-Byg i Gørlev er udvalget stort når nytåret skal fejres, lige fra spøg og skæmt, til store raketter og batterier.

Det kan være svært at bestemme sig, udvalget er stort hos XL-Byg i Gørlev, når det gælder alt hvad der hører en munter nytårsaften til.

Sortimentet rummer alt fra små til store raketter og batterier i mange størrelser. Største nytårsbatteri er et festfyrværkeri med 100 skud i et godt tempo og et væld af farver og effekter, men så er prisen også på 1500 kroner.

Der er også tænkt på de mindste til nytåret, XL-Byg i Gørlev har forskellige junior pakker, som indeholder nytårsløjer og knaldperler, og som er helt uskadelige.

XL-Byg i Gørlev har også sjove briller, hatte, bordbomber, konfettirør, ja det er faktisk kun fantasien der sætter grænser.

"Vores pakker med et sortiment af både rakketer og batterier sælger rigtigt godt, og også pakkerne til de mindste er der godt salg i," fortæller Jesper Jesper Sørensen, afdelingsdirektør hos XL-Byg i Gørlev.

Sikkerheden skal være i orden

Når nytåret skal skydes ind, skal der også tænkes i sikkerhed, såvel sikkerhedsbriller til alle der er udendørs, høreværn til de mindste, men også en raketholder til raketterne, det dur ikke bare at sætte raketten i en vinflaske, den vælter nemt og så kan raketterne være livsfarlige.

Køb og få udleveret samme sted

På grund af sikkerheden blev der for flere år tilbage strammet op på reglerne for salg og opbevaring af fyrværkeri, det betyder at flere steder køber og betaler man sit fyrværkeri i en butik, mens udleveringen foregår et helt andet sted, typisk på en øde mark, men sådan er det ikke hos XL-Byg i Gørlev, her er alt samlet på samme adresse, så når fyrværkeriet er købt og betalt, så udleveres det direkte til kunden, nemt og hurtigt for kunden.

Hele sortimentet af fyrværkeri kan ses på XL-Bygs hjemmeside, Klik herKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0