AnnonceLuk annonce
Fokus på de gode råvarer til jul og nytår

17-12-2016

Købmand Peter Egebæk præsenterer nytårsmenuen for en kunde, her sammen med Pia Dyngby. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Meny i Kalundborg havde fredag eftermiddag sat fokus på de gode råvarer til jul og nytår med en lang række af smagsprøver.

Kunderne der handlede i Meny på Nørre Alle fredag eftermiddag, kunne næsten blive helt mæt inden de nåede frem til kassen, så mange forskellige smagsprøver var der.

Købmand Peter Egebæk og personalet i Meny havde sat fokus på de gode råvarer i forbindelse med jul og i sær nytåret.

Allerede i for området ved bageren blev kunderne mødt af en medarbejder, eller madarbejder, som Meny kalder det, som kogte klejner, dem var der selvfølgelig smagsprøver på.

Selv om julen på ingen måde er forbi endnu er der mange som også er begyndt at tænke nytår, her har Meny i Kalundborg lavet deres helt egen nytårsmenu, og den var der smagsprøve på fredag.

”Vores nytårsmenu er lavet helt fra bunden af vores to kokke, der er kogt fond til sovsen og i dag kan vi så servere det lækre kød som hører med til menuen, for vores kunder. Vi vil gerne sætte fokus på at her er alt hjemmelavet helt fra bunden, både nytårsmenu, men også alt i bageriet, det er derfor vi kalder os et madmarked og ikke et supermarked”, fortæller købmand Peter Egebæk, mens han skænker vin op for en kunde som gerne vil smage på en rødvin i vinafdelingen.

Nytårsmenuen består i øvrigt af en letrøget vesterhavstorsk med peberrod og sennepsvinagrette til forret, så en ’tarte flembée’ med rørhatte, derefter oksebavette stegt med timian, samt tilbehør, og desserten er en lys chokolade marquis med mørk rom.

Fredagens smagsprøver bød også på østers og champagne, som jo også hører nytåret til.

Med så mange oplevelser i madmarkedet kan det være svært også at have børnene med på indkøb, derfor var der i forområdet lavet børneparkering hvor en ung pige klippede julepynt med de mindste, og serverede saftevand og småkager, mens far og mor fik en madoplevelse.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0