AnnonceLuk annonce
Nyt varehus på stejlhøj

22-10-2020

Nyt Biltema varhus på Stejlhøj i Kalundborg. 

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Detailgiganten Biltema åbner på Stejlhøj i Kalundborg. Varehuset forventes at stå klar ved udgangen af 2021.

Kalundborg kan se frem til et spritnyt Biltema-varehus. Biltema har nemlig købt byggegrunden på Stejlhøj i Kalundborg, fortæller Henry Johansen, direktør i BokaGroup, der har solgt byggegrunden til Biltema. Biltema forventer at være klar med varehuset i slutningen af 2021. Ydermere skal Biltema også åbne varehus i Nykøbing Falster.

”Kalundborgplaceringen var en spændende mulighed, som vi straks slog til på, mens Nykøbing længe har stået på vores ønskeliste over placeringer i Danmark… Kalundborg er meget nyt, og vi er i fuld gang med planlægningen. Det er en spændende by, og jeg forventer mig meget af dette varehus,” siger Jacob Borring Møller, der er direktør i Biltema Danmark.

Det forventes, at det er lokale håndværkere og leverandører, der skal stå for arbejdet med at bygge det nye varehus. Ydermere meddeler Henry Johansen, at der kommer en lejer mere på Stejlhøj, han kan dog endnu ikke fortælle hvem.

Grønt byggeri

I samtlige nye Biltemavarehuse stilles der store krav til miljøvenlighed og bæredygtighed, der tænkes ind, fra før byggeriet begynder, til længe efter det afsluttes. Det nye varehus i Kalundborg bliver blandt andet udstyret med intelligent CTS-styring af varme- og energiforbrug samt tidsstyret LED-belysning i hele bygningen.

”Vi stiller store krav til bæredygtighed i hele vores måde at tænke på. Det gælder både vores bygninger og de produkter, vi sælger samt hele forvaltningen af processen fra idé over produktion til bortskaffelse samt vores adfærd i øvrigt. Eksempelvis bliver nyindkøbte firmabiler ren el,” slutter Jacob Borring Møller.

De nye varehuse i Kalundborg og Nykøbing Falster bliver omkring 6.800 kvadratmeter store, og man forventer, at der skal ansættes mellem 50 og 60 medarbejdere, når varehusene åbner.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0