AnnonceLuk annonce
´Blandede Bolsjer´ for børn

31-08-2020

kontakt@tv-kalundborg.dk

Børnebiblioteket i Kalundborg Kommune har genoplivet det tidligere populære nyhedsbrev for børn og forældre, som gik under navnet ”Blandede Bolsjer”. Nu er det genopstået under den meget populære Biblioteksklub, 

Biblioteksklubben tilbyder nu også at man kan holde sig ajour med, hvad der sker af tilbud til børn i alderen 0-12 år. Ca. 10 gange om året udsendes info om arrangementer nu og her, anmeldelser af de nyeste børnebøger og gode fif til læsning og kreativ leg. Få tilbud om børne-teaterforestillinger, babysang, kreative værksteder og meget mere. I Biblioteksklubben kan man gratis melde sig ind. Det eneste som kræves, er en e-mailadresse

På Kalundborg Biblioteker sker der rigtig meget for børn og deres forældre. Der er en god lang tradition for børnekulturelle arrangementer i hele kommunen, f.eks. visning af børneteater og afholdelse af børnekoncerter og kreative aktiviteter. Kalundborg Biblioteker har de senere år også taget endnu flere tiltag for at styrke læsning og glæden ved fordybelsen i bøgernes verden, bl.a. med bogklubber for børn og læsekonkurrencer/kampagner. 

Den primære målgruppe for Biblioteksklubben er forældre til børn 0-12 år. Men lærere, pædagoger og andre professionelle der arbejder med børn, kan også få glæde af bibliotekets tilbud og læsetips. 

Man kan melde sig ind via www.kalundborbib.dk/klub, eller ved personlig henvendelse til Kalundborg Biblioteker. 

Fakta om Biblioteksklubben: 

Biblioteksklubben er for alle. I 2015 så Biblioteksklubben dagens lys. Klubben voksede hurtigt, og over 3000 er tilmeldt. Biblioteksklubben har haft et utal af foredrag, busture og andre tilbud målrettet for voksne kultur- og biblioteksbrugere.  

For at tilgodese flere borgere, valgte Biblioteksklubben også at tilbyde et nyhedsbrev for dem, der interesserer sig for litteratur, og  nu er der altså også kommet tilbud til børn og forældre. 

Som medlem af Biblioteksklubben får man en række fordele, bl.a. rabat på udvalgte arrangementer, særinvitationer og meget mere. Vælg mellem – man må gerne melde sig ind i flere: 

  • Biblioteksklubben for voksne. Interessere du dig for foredrag og kulturelle udflugter og social samvær er Biblioteksklubben for voksne helt sikkert noget for dig. Her får du eksklusive tilbud om busture, foredrag og arrangementer med rabatter KUN for Biblioteksklubbens medlemmer. Du modtager tilbud og nyhedsbrev flere gange årligt. 
  • Biblioteksklubbens Litteraturklub. Litteraturklubben er et fællesskab under Biblioteksklubben for voksne, der holder særligt af læsning og skønlitteratur. To gange årligt år modtager du et ’LitteraturBrev’ proppet med stof om litteratur.
  • Biblioteksklubben for børn og børnefamilier. Hold dig ajour med, hvad der sker af tilbud til børn og forældre på biblioteket: Med nyhedsbrevet for børn og børnefamilier får du ca. 10 gange om året info om arrangementer nu og her, anmeldelser af de nyeste børnebøger og gode fif til læsning og kreativ leg.  Klubben er helt ny. 

Læs mere og tilmeld dig en eller flere af Biblioteksklubbens tilbud via www.kalundborgbib.dk/klub


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0