AnnonceLuk annonce
Studierabat til studerende i Kalundborg

16-12-2020

Det nye studierabathæfte er til alle studerende på videregående uddannelser i Kalundborg.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Der er netop kommet et helt nyt studierabathæfte til de studerende på Kalundborgs videregående uddannelser.

De efterhånden mange studerende, der dagligt har deres gang i Kalundborg, kan nu få glæde af rabatter på alt fra pizza til kaffe, elkedler, fitnessabonnementer, hårklipning, tøj, briller, bagværk og alt muligt andet. Der e rnemlig lavet et studierabathæfte til dem.

Det er Kalundborg bys lokale butikker, caféer og træningscentre, der har gjort sig umage for at finde gode rabatter, der skal være med til at gøre studielivet i området ekstra lækkert. Kalundborgegnens Erhvervsråd står sammen med Vores Kalundborg, Absalon og resten af #Alliance Biotekbyen bag studierabatordningen. 

Nogle af hæfterne blev afleveret i går af erhvervsdirektør i Kalundborgegnens Erhvervsråd, Jens Lerager. Resten bliver afleveret inden længe, og man sørger derefter for, at de bliver delt ud til de studerende på de forskellige videregående uddannelser.

”Jeg afleverede dem i går på Absalon, og håber, at de rabatordninger kan bidrage til, at det er lidt mere attraktivt at studere i Kalundborg. Ingen af forretningerne, der er med i ordningen, bliver rige af den, men de vil alle gerne være med for, at det netop bliver endnu mere attraktivt at studere i Kalundborg. Vi har jo selvfølgelig forsøgt at finde nogle ting, der er relevant i forhold til, hvad de unge bruger penge på,” fortæller Jens Lerager.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0