AnnonceLuk annonce
Nyt stort erhvervsbyggeri sat i gang

11-11-2016

De store entreprønørmaskiner er i gang med jordarbejdet til 2800 kvm erhvervsbyggeri i Rendsbordparken. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Et stort byggeri er netop sat i gang i Rendsborgparken i Kalundborg, det er Kalundborgfirmaet TODO A/S der opfører 2800 kvm. erhvervsbyggeri til overfladebehandling.

Store gravemaskiner og bulldozere er godt i gang med jordarbejdet til et nyt byggeri på den 10.000 kvm. store erhvervsgrund i Rendsborgparken (over for Novo sitet), som tilhører Kalundborgfirmaet TODO A/S.

Entreprenører og håndværkere er i gang med at opføre en erhvervsbygning på hele 2800 kvm. som skal indeholde et topmoderne overfladebehandlingsanlæg, dvs alle former for glas og sandblæsning, industrilakering, lige fra designermøbler til lakering af biler og en hel lastbil, samt en række af specielle opgaver. Det nye overfladebehandlingsanlæg opføres efter de sidste nye moderne miljøkrav.

TODO A/S har to forskellige afdelinger, overfladebehandlinger, som hidtil har haft til huse i de tidligere Carmen bygninger, samt hovedfirmaet som hører hjemme på Søstremosevej i Melby. Afdelingen i Melby, som beskæftiger sig med pumpereparationer, og har stor erfaring med service af turbiner, generatorer og pumper fra danske og udenlandske kraftværker og olieraffinaderier, skal ikke flytte med til Rendsborgparken når det nye byggerim er færdigt, de opgaver forbliver på Søstremosevej.

TODO A/S beskæftiger i alt 30 mandKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0