AnnonceLuk annonce
Nyt på Kalundborg Rock’er 2019

25-01-2019

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Som noget nyt har Kalundborg Rock’er i år taget torsdagen med som festival-dag. Man har dog ikke tidligere hverken kunne købe enkelt- eller todages billetter til festivalen, men det kan man nu. 

Mange har efterspurgt enkeltdags billetter samt 2 dages billetter til sommerens Kalundborg Rock’er, men det har ikke været muligt at købe dem, før nu.

”Vi har haft en kæmpe efterspørgsel på både billetter til enkelte dage samt 2 og 3 dage. 3 dages billetterne er allerede i fuld gang, men nu sættes enkelt dage samt 2 dages billetter også til salg på vores billetsalgssted www.billetsalg.dk samt i Punkt 1 i Kalundborg,” siger presseansvarlig ved Kalundborg Rock’er, Johnny Elmelund.

De hurtige betaler mindre

2 dags billetter for fredag og lørdag sættes til salg fra 1. februar, der vil dog kun være 1.500 billetter til salg til prisen, som den er nu. 

”Det handler derfor om at være hurtig, hvis man vil sikre sig billet i denne prisklasse, derefter stiger prisen. For enkelte dage fredag eller lørdag sættes der også billetter til salg fra 1. februar, hvor der ligeledes vil være 1.500 billetter til salg til prisen, som den er nu. Herefter stiger den også i pris,” fortæller Johnny Elmelund.

Status Quo trækker udenlandske gæster til

Kalundborg Rock’er har erfaret, at det populære band Status Quo, kommer og spiller på festivalen på Gisseløre, trækker folk til fra både nær og fjern.

”Vi har utrolig mange fra hele Danmark, der spørger på billetter til Status Quo fredag aften. Bl.a. har vi fanklubber fra Jylland, der har forespurgt på billetter. Men det er ikke kun folk fra Danmark, der søger billetter til bandet, også folk fra Sverige og det nordlige Tyskland har meldt deres ankomst,” fortæller Johnny Elmelund.

Inden længe kan folkene bag Kalundborg Rock'er melde flere navne ud til sommerens festival på Gisseløre den 8. 9. og 10. august.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0