AnnonceLuk annonce
Nyt medlem af Meny-familien

08-12-2020

Meny-købmand Michael Skovgaard Rasmussen og Marlies Eriksen præsenterer den nye webshop. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Meny Kalundborg har åbnet en helt ny webshop og ansat Marlies Eriksen på fuld tid til at stå for online markedsføring.

Meny Kalundborg har fået et nyt medlem i familien, en webshop, hvor kunderne døgnet rundt kan bestille kød fra slagteren, vin fra vinafdelingen, brød fra bageriet og mad ud af huset. Webshoppen vil løbende blive udviklet, og fra januar kan der også bestilles helt almindelige dagligvarer fra den nye webshop.

”Der kan bl.a. bestilles kødpakker, faktisk 21 forskellige lige nu, der kan også bestilles konfekture og vin, også som pakkeløsninger, og fra bageriet kan der bestilles morgentilbud eller en kvajekage til kollegaerne, som så er pakket når kunden kommer. Tanken er, at man bestiller online og så kommer her i forretningen og henter varerne, eller vi kan bringe varerne ud for et lille gebyr,” fortæller Marlies Eriksen, som er ansat på fuld tid til at stå for den online markedsføring, dvs. den nye webshop og facebook.

Den nye webshop er bygget op efter det univers som findes i selve den fysiske butik, så det kunderne oplever på den nye webshop, er billeder fra butikken og det personale man normalt møder når der handles i Meny.

”Det her er den spæde start, fra januar vil man også kunne bestille dagligvarer i den nye webshop, hvor kunderne får adgang til 9000 dagligvarer,” fortæller Meny-købmand Michael Skovgaard Rasmussen, og fortsætter, ”Når vi kommer lidt længere hen, kan der også bestilles ugens madkasse med færdige madløsninger, og der kommer også en grønt-kasse.”

Julekalender og konkurrence

Marlies Eriksen står også for nye opslag på facebook, her kan man bl.a. følge en online julekalender hvor der kan vindes flotte præmier, og så sættes der gang i en konkurrence, hvor kunderne hver dag frem til jul har mulighed for at vinde et gavekort til Vores Kalundborg på 400 kroner, og så håber Michael Skovgaard Rasmussen, at vinderne vil bruge gevinsterne hos alle specialbutikkerne i Kalundborg.

Den nye webshop kan ses her


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0